CatherineTheGreat pisze:Flortee pisze:jakże to Agent Inka nie zna sympatyków druzyny..Cynamon to. Szuka domku jakby co
![]()
Cynulinek Stefcia w łąpki klaszcze
Ja się chyba zakochałam...
Inka
Moderator: Estraven
CatherineTheGreat pisze:Flortee pisze:jakże to Agent Inka nie zna sympatyków druzyny..Cynamon to. Szuka domku jakby co
![]()
Cynulinek Stefcia w łąpki klaszcze

mih pisze:=-=-=-tylko===___gdzieś';{}}ciągle][[][[==chodzą][[i][[nima][[]]mnie';][][kto]][';miziać///
bobekbobekbobek zwany Bobkiem Ty mEnto
MaryLux pisze:mih pisze:=-=-=-tylko===___gdzieś';{}}ciągle][[][[==chodzą][[[nima][[]]mnie';][][kto]][';miziać///
Bobuliśku, to uciekinknij do naśkaś, to Cię wymiziamy aż do znudzenia
Inka
mih pisze:=-=-=-tylko===___gdzieś';{}}ciągle][[][[==chodzą][[i][[nima][[]]mnie';][][kto]][';miziać///
seidhee pisze:MaryLux pisze:mih pisze:=-=-=-tylko===___gdzieś';{}}ciągle][[][[==chodzą][[[nima][[]]mnie';][][kto]][';miziać///
Bobuliśku, to uciekinknij do naśkaś, to Cię wymiziamy aż do znudzenia
Inka
[i]Bobek jest za mały żeby tak samemu daleko jeździć.
Menaszka
seidhee pisze:O tak przyjedźcie i zabierzcie go, on w ogóle nie ma szacunku dla dam.
Menaszka
MaryLux pisze:seidhee pisze:O tak przyjedźcie i zabierzcie go, on w ogóle nie ma szacunku dla dam.
Menaszka
To my go nauczymy. Łapnie. I zębnie
Inka i Kuku
CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze:seidhee pisze:O tak przyjedźcie i zabierzcie go, on w ogóle nie ma szacunku dla dam.
Menaszka
To my go nauczymy. Łapnie. I zębnie
Inka i Kuku
Stefcia wfczoraj szłyszała taka hisztoryjkę od Kasinej siosztry rze w pociągu jehała kocinka w pódełeczku transzportowym kocinka nazywa się Bronka i dzieci goniły po korytażu i Bronka się obódziła i żaczęła piszczeć i wftedy Dóża Bronki hciała jej tać pasztylkę ale Bronka robiła żąbkami i pażórkami i niehciała pasztylki i Kasia muwi a Stefcia i Chalinka to nigdy nie robia żąbkami ani pażórkami i mozna wpyhać tabletki i węfloniki i Stefcia tak myśli rze morze Bobka Kotka nia naóczać jak się robi łapkami bo potem się muwi dobra kocinka miła kocinka a nie pomsztóje tak Stefcia myśli tótej i najszampierw to napisać hciała
seidhee pisze:To Stefcia i Chalinka są bardzo grzeczne kocinki mówi Duża. My to za bardzo nie lubimy pastylek, nie drapiemy pazurkami ale wyrywamy się okropnie.
Menaszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości