Długowłosa, młodziutka Bella - już we własnym domu :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 01, 2010 21:38 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

Psiamo Niunia - to jestem ja Obrazek
bo tak sie właśnie nazywam. Teraz jestem podobna do Belli jak dwie krople wody, a tak wyglądałam, jak byłam malutka, no !

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sie 02, 2010 0:57 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

Ja też widzę u Belci ogromną poprawę - prawie nie kicha. Mam nadzieję, że skończymy szybko antybiotyk, bo biedaczka ma już serdecznie dość codziennego kłucia :(
Psiamo - kuszę, kuszę ;) Gdybyś chciała jeszcze kuszenia na żywo :twisted: to zapraszamy serdecznie :D
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon sie 02, 2010 8:09 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

No niestety, które kocię dobrze kuje znosi :roll: Niedawno kuliśmy w domu Rózię, bo miała zapalenie pęcherza (już OK :wink: ). Kot jest wielce cierpliwy i spokojny ale tego walenia ogonem nie zapomnę :mrgreen: Kuje w pewnym sensie sa lepsze niż tablety w przełyczek, bo kuje omijają układ trawienny i go nie naruszają.
Ja muszę być rozsądna, bo TŻ mnie, koty i dziecię w końcu z torbami puści :twisted: Bardzo się cieszę, że Bella już na prostej. To w pierwszej kolejności po wyleczeniu szczepienie pewnie ją czeka ? :wink:

Jasdor, Twoja Niunia z czasów dziecięctwa to małe kocie arcydziełko :1luvu: Wyobrażam sobie jaka musi być cudna :D Ja widziałam juz Twoja czarnulę na foto i faktycznie sa z Bellą jak dwie panny z jednej mamy :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon sie 02, 2010 17:17 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

Bella jest szczepiona w schronisku i juz ciachnięta
także pierwsze co po dojściu do siebie do Super-Mega-Dobry-Dom potrzebny :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto sie 03, 2010 10:02 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

To pięknooka ma najważniejsze zaliczone :ok:
A jak tam samopoczucie ? Udało się jakieś testowe konfrontacje zwierz-zwierz skombinowac ?
Obrazek

psiama

Post » Czw sie 05, 2010 10:38 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

Jak tam u slicznoty ? :wink:
Obrazek

psiama

Post » Pt sie 06, 2010 14:27 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

Dobra, pogadam ze sobą, ale co tam ... :ryk:

Bella pewnie już całkiem fajnie się miewa po kk i footro pewnie jej wybłyszczało :wink:
Obrazek

psiama

Post » Pt sie 06, 2010 14:28 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

Konfrontacji z innym futerkiem jeszcze nie było...
Dziś jedziemy do weta i mam ogromną nadzieję, że skończymy wreszcie zastrzyki. Belcia jest już cała pokłuta, biedactwo, dostawała je tak długo :(
Na karku niestety zaczęły się pojawiać łyse plamki, mam ogromna nadzieję, że to tylko od zastrzyków. Oby wet to dziś potwierdził.
Oprócz tego - Bella jest już ogłaszana i cieszy się zainteresowaniem. 99% telefonów to niestety niezbyt fajne domy :(

Liwia_

Post » Pt sie 06, 2010 14:34 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

To są TE domy, które patrzą tylko oczami ... :roll:
Grzybek (jeśli to to) to nie tragedia, leki obecnie sa do tego całkiem cakiem. Warto ją zaszczepić Biocanem jak już się okaże że to to (trzy razy), choć jest jeszcze jakaś druga szczepionka też. Moje poszczepiłam, ręka odjęło. Do tego coś miejscowo i będzie OK.

Trzyamm mocno za najlepszy dom pod słońcem dla niuni :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Post » Pt sie 06, 2010 14:44 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

psiama pisze:To są TE domy, które patrzą tylko oczami ... :roll:
Taaak :roll: Prawie każdy kto dzwoni chce Bellę oglądać, ale nie po to, by ją poznać, ale "sprawdzić, czy ma naprawdę tak długie futro"... Dostałam też bardzo interesującą ofertę finansową 8) I propozycję, która jak dla mnie przebiła wszystko - moja księżniczka miałaby mieszkać na działce...

Liwia_

Post » Pt sie 06, 2010 17:07 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

nooo
tez nie cierpię ogłaszać długowłosych
przeważnie jest masa durnych telefonów
jedna persiczka tez miała w stodole myszy łowić, i miała być persem ,żeby była najładniejsza na wsi

te placki są najprawdopodobniej po enrobiofloxie, często daje takie odczyny

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt sie 06, 2010 17:09 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

Mała1 pisze:nooo
tez nie cierpię ogłaszać długowłosych
przeważnie jest masa durnych telefonów
jedna persiczka tez miała w stodole myszy łowić, i miała być persem ,żeby była najładniejsza na wsi

te placki są najprawdopodobniej po enrobiofloxie, często daje takie odczyny

Najładniejsza we wsi i jeszcze najładniejsze we wsi dzieci rodzić !

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sie 07, 2010 21:05 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

Tiaaaaa i ze smakołyków resztki ze stołu dostawac 8O
Pojawi się TEN dom, wierze w to ! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Post » Sob sie 07, 2010 21:10 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

Boze! Jaka ona piekna jest! :1luvu: domek sie znajdzie napewno..
Obrazek

Gingger

Od: Śro maja 19, 2010 21:12

Post » Czw sie 12, 2010 14:05 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

o dobrego u Ślicznej ? :wink:
Obrazek

psiama

[poprzednia][następna]