Witaj Kalair
U mnie wilgotnosc dzisiaj straszliwa ....wszystko sie klei ,popaduje tez,a koty ogłosily bunt
Dalam wieczorem indyczego fileta -ucieszylam sie ,ze zjadly troche i pawikow nie bylo ....rano wstaje i co widze -czesc indyka starannnie utopiona w misce z woda..wiadomo ,kto jest winny -Rys ,o ktorego rasie kraza legendy ,ze powstal ze skrzyzowania szopa pracza z kotem =chyba zaczne dokumentowac jego zwyczaje stale mokrych lap i prania jedzenia-by udowodnic ,ze legenda wiecznie zywa
..dobrze ze cwaniaki maja 3 miski z woda

bleeeeeeeeeeeee
Polecilam po 6 po wolowinke-przynioslam to pewny sklep wiec pokroilam takiej swiezej i co mam...........mega foch.....te zarazy najadly sie suchego i tylko Smakusia troche nadgryzla
Ja chyba przestane lubic moje koty

Wieczorem poznym Gucio byl zazdrosny o Rysia ,ze lezal kolo mnie w lazience jak sie kapalam....efekt lekko lapka spral Rysia po glowie,na eee przestal ......ale zastanawiam sie jak tego zazdrosnika oduczyc takiego zachowania, Rys zas go olal po prostu nawet oczu nie zmruzyl
Buzi tylko Smakusi przekazane-reszta nie zasluguje

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.