Rybka_39 pisze:Słuchajcie jak macie zdjęcia kotów które już nie żyją, albo zostały uśpione, w schronisku czy już na DT- nie ważne, proszę podeślijcie mi, które to, to ja wstawię- to też jest ważne, to samo z kotami które mają już domy.
Moim zdaniem nie ma sensu i nie ma czasu tracić energię na tym co kiedyś się wydarzyło, lepiej skupić się na tym co jest teraz, zresztą my na naszym wątku piszemy jakie kociaki odeszły, w schronie niestety na dzień dzisiejszy tego się nie da ogarnąć, mam nadzieję że to się zmieni

W sobotę po spotkaniu w schronisku katowickim podjedziemy do schroniska sosnowieckiego i postaramy się jakieś kociaki wyciągnąć. Dopóki w kociarnich schroniskowych nie zrobi się remontu, nie zamontuje się boksów na kwarantannie i nie zacznie się szczepić kociaków to dużo się nie zmieni, ogłoszenia dla kociaków schroniskowych też robimy, ale problem jest w tym że jeśli ktoś zabierze kota do siebie ten zacznie mu chorować i odejdzie - to bedzie z tego więcej szkody niz pożytku, i taka osoba już więcej kociaka ze schroiska nie weźmie bo nie będzie chciała tego ponownie przezywac

Koty które znalazły domy też są na naszj stronie.