Kociara82 pisze:
czesc kochanie :*:*:* kolejny portrecik slicznymoj kochany tygrysek
Cześć MOja Ukochana CIoteczko,a Duża szaleje,mmmrrraaauuuu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:
czesc kochanie :*:*:* kolejny portrecik slicznymoj kochany tygrysek
kociczka39 pisze:Ja dzisiaj,zresztą jak ostatnio Sis tak tylko w biegu jestem na forumie i jestem zupełnie do tyłu z info.A co się stało z matka tego maleństwa?
No są debile,są.Ostatnio w któryś dzień,chyba w zeszłym tygodniu wracaliśmy z zakupów i tekie bachory dwa,jeden do drugiego się pyał,co by było jakby tak ten kot ( przechodzący akurat) sobie leciał z dachu.A ja niewiele myśląc do niego mówię,ciekawe,jakby twój zakuty łeb z tego dachu poleciał?może nie powinnam tak do dzieciaka,ale mnie poniosło na maxa,a g,,no może z 9 lat miało,wrrr
Kociara82 pisze:wlasnie zesmy z Justa dzis smsowaly, ze przez glupote ludzi najbardziej cierpia male koty. U niej jest nowa tymczasowiczka - Inez, ma ok.2 miesiace slodzinka rozmruczana, a juz ma zapaprane oczko z powodu Herpesu czy jak to sie tam zwie i byc moze trzeba je bedzie amputowac....U Korciaczek ok.5 tygodniowe malenstwo ze schronu... 5 tygodniowe!!!!
![]()
Zamiast przy matce byc, bo jeszcze pewnie nieporadne to kociatko... powiem szczerze-obawiam sie choroby sierocej...
Za co?!
Powiedz, za co te kociaki tak cierpia?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bo czlowiek wciaz nie moze pojac ze po pierwsze i najwazniejsze to sterylka, a jak juz sie kocieta pojawia na swiecie to nie porzucac jak smieci, zwlaszcza takich malenstw!!! Za debilizm i glupote czlowieka, za nierozwage i niepowazne zachowanie, nierozsadek czlowieka, tylko dlatego one tak cierpia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 91 gości