Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 06, 2010 21:21 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Jest oki.
Sonia 2. dochodzi do siebie :!: :mrgreen:
Jupiiiiiii :dance2: :dance:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Od: Pt lip 31, 2009 17:24

Post » Pt sie 06, 2010 21:23 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

HURRRAAAA!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sie 06, 2010 21:23 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

A ja tak troche na wyrost napiszę. Po akcji kotki bezpieczne i co najważniejsze żywe, ale nie możemy teraz zostawić Madzi DT samej z kotkami i tŻ-tem :mrgreen: bez opieki i pomocy. Apeluje do wszystkich biorących udział w tym horrorze, o wsparcie dalej na wątku, jak kto może pomoc finansową, bo to dwa koty nie jeden, poróbmy ogłoszenia jak kto umie, trzymajmy kciuki, cokolwiek I zostańmy tu z nimi do szczęśliwego zakończenia . Do przeprowadzki SOŃ-ów do własnego domku.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sie 06, 2010 21:30 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

A czy wiadomo coś o piesku Pani? On tam w schronie, sam, w szoku... Czy ktoś może mu pomóc?
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt sie 06, 2010 21:34 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

to jasne że musimy dalej pomagać.
ale rzeczywiście co z tym pieskiem przecież on wciąż cierpi..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sie 06, 2010 21:35 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

magdajedral pisze:No widzę, że koteczki przyszykowane do przyjazdu do mnie. Ja też próbuję się zorganizować. Zaczęłam od poinformowania TŻ - zrobiłam to sms-em (była w pracy) bo jakoś tak w cztery oczy to mi nie mogło przejśc przez gardło. Teraz mam obrazę w domu :( Ale cóż, straty też muszą być. Trzymajcie kciuki aby się odbraził jak najszybciej.

Hi, hi - ja też tak mam.
Mój TŻ się dosłownie pieni, jak słyszy o kotach, więc ja wszystko
robię, gdy jest w pracy hi,hi. :lol:
Do dziś nie wie, że mam u siebie od wczoraj królika na "pooperacyjnym" :lol:
Znaczy zgarnęłam go (bezdomny), po sterylce, bo się pochorował
i się nim opiekuje.
Jemu też będę domku szukać.
A śliczny jest: biało czerny z obłędnie niebieskimi oczkami :roll:
Tylko do kochania - i fak, kilka godzin temu miał dostać antybiotyk - zapomniałoo mi się :oops: :wink:

Greta informuje, że kitki Sonie mają się dobrze :ok: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Post » Pt sie 06, 2010 21:38 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

O piesku nie wiem nic. :oops:
Jeszcze tydzień będzie na kwarantannie i na razie nie udzielają
info na jego temat - w tym schronie to normalka :evil:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Post » Pt sie 06, 2010 21:42 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

jasdor pisze:A ja tak troche na wyrost napiszę. Po akcji kotki bezpieczne i co najważniejsze żywe, ale nie możemy teraz zostawić Madzi DT samej z kotkami i tŻ-tem :mrgreen: bez opieki i pomocy. Apeluje do wszystkich biorących udział w tym horrorze, o wsparcie dalej na wątku, jak kto może pomoc finansową, bo to dwa koty nie jeden, poróbmy ogłoszenia jak kto umie, trzymajmy kciuki, cokolwiek I zostańmy tu z nimi do szczęśliwego zakończenia . Do przeprowadzki SOŃ-ów do własnego domku.

No ja na bank się tu zameldowałam i nie zamierzam się wymeldowywać,
aż do końca - czyli DS dla kociaków :!: :!: :!:
Od poniedziałku rozwieszam ogłoszenia.
Z agatką skrobnę allegro - jeszcze o tym nie wie hi,hi :lol:
i ogłoszenia w necie - ktoś musi mi pomóc, bo tych stron jest dużo...oj
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Post » Pt sie 06, 2010 21:45 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Bożee...co ta biedna psina musi czuć... :ok: za kociaki.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt sie 06, 2010 21:47 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Oki.
Same dobre wieści od Gretki :mrgreen:
Ciotunie, na dziś uciekam wyjść z pieskiem zanim lunie z nieba.
Nakarmić kotki i koteczki, podokienniki i bezdomniaczki.
Opatrzyć królika i wymiziać moje futerka, a na koniec walnąć sobie drina...

Trzymamy kciuki za jutro :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Post » Pt sie 06, 2010 21:51 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Ja jestem na wątku,chodz nic nie piszę :ok:
Gosiara

Post » Pt sie 06, 2010 22:13 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Wróciliśmy!

Poznaliśmy dziś z TeŻetem wspaniałych i ciepłych przeogromnie ludzi, też bym chciała mieć w sobie tyle miłości do zwierząt!

Myśmy z Łukaszem całą drogę rozmawiali i wydaje nam się, że sama ta kroplówka pomogła, bo na miejscu z transportera wydobyliśmy innego kota, niż ten co pod łóżkiem siedział u Młodego w pokoju!

A moje dziecko powiedziało mojej mamie, że kotki będą bezpieczne teraz, jak mamunia i tatuś je zawieźli do cioci innej... I na bank nie pomieszał i Safii nie miał na myśli. A o Tobie Irenko też mojej mamie opowiadał ;)

Za paliwo wyszło 47,98 zł

Otrzymałam 60 zł w sumie.
I dziś 50 zł w gotówce od Safii, a ona miała od tej sąsiadki.
No i jestem naprawdę zapominalska, bo nie dałam tej kartki od tej sąsiadki, ani tej kasy nie dałam, a mogłam już tak podać...

PRZEPRASZAM :!: :!: :!:

Uprzejmie proszę DT o podanie danych do przelewu kwoty 60 zł na PW

Ale akcja, no i ja poważnie nie będę mogła dziś spać w nocy!

P.S. W lodówce u mnie mieszka kolega wermut, ZA DZIEWCZYNY!!!
najszczesliwsza

Post » Pt sie 06, 2010 22:17 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Safii pisze:
jasdor pisze:A ja tak troche na wyrost napiszę. Po akcji kotki bezpieczne i co najważniejsze żywe, ale nie możemy teraz zostawić Madzi DT samej z kotkami i tŻ-tem :mrgreen: bez opieki i pomocy. Apeluje do wszystkich biorących udział w tym horrorze, o wsparcie dalej na wątku, jak kto może pomoc finansową, bo to dwa koty nie jeden, poróbmy ogłoszenia jak kto umie, trzymajmy kciuki, cokolwiek I zostańmy tu z nimi do szczęśliwego zakończenia . Do przeprowadzki SOŃ-ów do własnego domku.

No ja na bank się tu zameldowałam i nie zamierzam się wymeldowywać,
aż do końca - czyli DS dla kociaków :!: :!: :!:
Od poniedziałku rozwieszam ogłoszenia.
Z agatką skrobnę allegro - jeszcze o tym nie wie hi,hi :lol:
i ogłoszenia w necie - ktoś musi mi pomóc, bo tych stron jest dużo...oj

Ja mogę się zadeklarwać na ogłoszonka :twisted: :twisted: ale poproszę ładne opowiadanie i piękne zdjęcia panienek :twisted:

Nie ma to jak się szybko zgrać, podnieść wszystkich na ALARM i koty uratować :twisted:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt sie 06, 2010 22:21 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Sonieczki są mocno wystraszone. Ale przemieszczają się kiedy nas tam nie ma.
Safii, jeśli będziesz się widziała z ich Panią, spytaj, jaką konkretnie karmę one jadły.
Nasypałam RC Exigent i - ledwie się zapach rozszedł - Sonia1 wyszła z transportera i zaczęła jeść, rozglądając się na boki. Resztka Exigenta (tyle zostało) pojedzie jutro z dziewczynkami.
Dostały swoją kuwetę, odczyszczoną (można będzie używać jej dalej). Żwirek mamy tylko drewniany, zobaczymy czy coś się tam znajdzie.
Najlepszym patentem okazało się zgaszenie światła. Trochę go wpada z ulicy przez okno, więc zupełnie ciemno nie jest. A koty jakoś bezpieczniej się czują.
Dobranoc!
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt sie 06, 2010 22:24 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

moze by tak zmienic tytul, ze kicie sa juz w DT?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]