Sonia 2. dochodzi do siebie

Jupiiiiiii

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdajedral pisze:No widzę, że koteczki przyszykowane do przyjazdu do mnie. Ja też próbuję się zorganizować. Zaczęłam od poinformowania TŻ - zrobiłam to sms-em (była w pracy) bo jakoś tak w cztery oczy to mi nie mogło przejśc przez gardło. Teraz mam obrazę w domuAle cóż, straty też muszą być. Trzymajcie kciuki aby się odbraził jak najszybciej.
jasdor pisze:A ja tak troche na wyrost napiszę. Po akcji kotki bezpieczne i co najważniejsze żywe, ale nie możemy teraz zostawić Madzi DT samej z kotkami i tŻ-tembez opieki i pomocy. Apeluje do wszystkich biorących udział w tym horrorze, o wsparcie dalej na wątku, jak kto może pomoc finansową, bo to dwa koty nie jeden, poróbmy ogłoszenia jak kto umie, trzymajmy kciuki, cokolwiek I zostańmy tu z nimi do szczęśliwego zakończenia . Do przeprowadzki SOŃ-ów do własnego domku.
Safii pisze:jasdor pisze:A ja tak troche na wyrost napiszę. Po akcji kotki bezpieczne i co najważniejsze żywe, ale nie możemy teraz zostawić Madzi DT samej z kotkami i tŻ-tembez opieki i pomocy. Apeluje do wszystkich biorących udział w tym horrorze, o wsparcie dalej na wątku, jak kto może pomoc finansową, bo to dwa koty nie jeden, poróbmy ogłoszenia jak kto umie, trzymajmy kciuki, cokolwiek I zostańmy tu z nimi do szczęśliwego zakończenia . Do przeprowadzki SOŃ-ów do własnego domku.
No ja na bank się tu zameldowałam i nie zamierzam się wymeldowywać,
aż do końca - czyli DS dla kociaków![]()
![]()
![]()
Od poniedziałku rozwieszam ogłoszenia.
Z agatką skrobnę allegro - jeszcze o tym nie wie hi,hi![]()
i ogłoszenia w necie - ktoś musi mi pomóc, bo tych stron jest dużo...oj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 103 gości