ruda32 pisze:ciekawe czy ma przebadany mocz,nerki
to facet, kastrat, podobno przebadany, b. spokojny
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:ciekawe czy ma przebadany mocz,nerki
mylisz się zasadniczo więc nie wyciągaj pochopnie wniosków.jasdor pisze:Pozwólcie, że wrócę do Czupurka, bo mi to spokoju nie daje. Czy mógłby ktoś zrobić aktualne zdjęcie kociaka i zamieścić je na wątku? To tak, żeby spokojnie spać, że kotek jest dostatecznie zaopiekowany, ładnie wygląda, w jakich warunkach przebywa ? To tak na pokrzepienie serc. Bo ja osobiście w przekazy telefoniczne nie wierzę, tak jak domom, które się oferują, a potem okazuje się, że prawda jest zupełnie inna. Taki wizualny, namacalny dowód, że z kotkiem wszystko w porządku.
Przecież IKA chyba korzysta (ła) z puchatkowych dofinansowań, więc obowiązkiem było o kota zadbać. Jeśli nie to z góry przepraszam. Ale to i tak nie znaczy, że kot forumowy, jakim jest Czupurek, ma przebywać w pożal się Boże warunkach.
Szkoda, że domów taki straszny deficyt, ale prawdą jest, że o Czupurku wszyscy zapomnieli z chwilą kiedy miał iść do własnego domu. I na tym jego wątek się skończył, więc skąd było wiedzieć, że domku brak .
Serniczek pisze:Jesli chodzi o współpracę z Ika6- jest dobra,pozostajemy w kontakcie.Uważam,że Ika ma prawo decydowac o losie kota i wiedziec gdzie idzie. Nie mam ani powodów ani dowodów,które by obligowały do braku zaufania do niej.
Serniczek pisze:mylisz się zasadniczo więc nie wyciągaj pochopnie wniosków.jasdor pisze:Pozwólcie, że wrócę do Czupurka, bo mi to spokoju nie daje. Czy mógłby ktoś zrobić aktualne zdjęcie kociaka i zamieścić je na wątku? To tak, żeby spokojnie spać, że kotek jest dostatecznie zaopiekowany, ładnie wygląda, w jakich warunkach przebywa ? To tak na pokrzepienie serc. Bo ja osobiście w przekazy telefoniczne nie wierzę, tak jak domom, które się oferują, a potem okazuje się, że prawda jest zupełnie inna. Taki wizualny, namacalny dowód, że z kotkiem wszystko w porządku.
Przecież IKA chyba korzysta (ła) z puchatkowych dofinansowań, więc obowiązkiem było o kota zadbać. Jeśli nie to z góry przepraszam. Ale to i tak nie znaczy, że kot forumowy, jakim jest Czupurek, ma przebywać w pożal się Boże warunkach.
Szkoda, że domów taki straszny deficyt, ale prawdą jest, że o Czupurku wszyscy zapomnieli z chwilą kiedy miał iść do własnego domu. I na tym jego wątek się skończył, więc skąd było wiedzieć, że domku brak .
Serniczek pisze:Irytacja bierze się z lekkości formułowania stwierdzenia-"wszyscy zapomnieli o Czupurku."Oraz "wezmy i zróbcie" Powtarzam-sprawa Czupurka jest monitorowana przez Puchatkowo.Więcej nie mogę pisać. Tłumaczyć sie nie mam zamiaru bo i dlaczego?
Prosiłam o nie wszczynanie zbednej dyskusji.Ponawiam tę prośbę
Serniczku, mogę się nie odzywać, ale z łaski swojej nie szafuj tak tą wk.....ną emotką, bo niczym sobie na nią nie zasłużyłam.Serniczek pisze:Irytacja bierze się z lekkości formułowania stwierdzenia-"wszyscy zapomnieli o Czupurku."Oraz "wezmy i zróbcie" Powtarzam-sprawa Czupurka jest monitorowana przez Puchatkowo.Więcej nie mogę pisać. Tłumaczyć sie nie mam zamiaru bo i dlaczego?
Prosiłam o nie wszczynanie zbednej dyskusji.Ponawiam tę prośbę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, raiya i 346 gości