_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
a ja się chyba wybiorę na zakupy... dodatkowe miski, karma dla takiego berbecia... wow. (słuchajcie, mam powiedzmy że znajomości w pewnej firmie kurierskiej - spróbuję się dzisiaj dowiedzieć czy jeżdżą liniówki na tej trasie i byłaby szansa żeby małą zabrali - tylko jak ją no, 'zapakować'? ja mam duży transporter i taką jakby torbę z gąbki, ale tutaj..)
ironside, jak małej wymościsz milutko w dużym transporterku to będzie dobrze i przyjemnie. Zawsze warto kupić ze 2 podkłady higieniczne w aptece, gdyby zdarzył się "wypadek" i już. Mała przyjedzie do Ciebie jak królewna, o.
Gremlincia dziś musiała miec zdjęty gips, bo łapeczka pod gipsem bardzo spuchła... Pewnie gips był założony zbyt ciasno... Byłoby dobrze dla maleńkiej gdyby jak najszybciej znalazła się w domku... ironside - wysłałam pw
no dzięki ^^ ale aniołami to są dziewczyny które się nią zajęły w schronisku. nią i wieloma podobnymi kotami jak podejrzewam.
jak wszystko dobrze pójdzie jutro o tej porze mała będzie już u nas:)
najgorsze że właśnie się dowiedziałam, że w klinice o której pisałam wyżej podobno pracują teraz całkiem inni weterynarze:/ i wychodzi na to że będę musiała kicię zabrać do kogoś innego:/ a to mi się bardzo nie podoba.