Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 06, 2010 6:47 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

WOW! :ok:
Jesteście prawdziwe Aniołki :1luvu: :aniolek: :1luvu:
Bardzo się cieszę, że koteczki będą miały schronienie :ok:

kasia_5000 pisze:Ta Pani, zamiast córce, powinna Kiciom mieszkanie w spadku zostawić...

Jestem dokładnie tego samego zdania!

Mam jeszcze pytanko - czy jest wątek psiaka na Dogo?
Macie może link? Jemu też można spróbować pomóc, szkoda żeby został w schronie.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 06, 2010 7:17 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Trzymam kciuki za powodzenie dzisiejszej akcji Obrazek Obrazek Obrazek

Banerek jeszcze zostawię taki, coby nie zapeszyć :roll:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt sie 06, 2010 7:24 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

O psiaku nic nie wiem, ale zaraz zapytam Safii jak przyjdzie.

to nie Allegro, można się logować z jednego IP i korzystać w jednej sprawie?

Ogólnie czekam na Safii, pokój dla kotów do tej 18 przygotowany...
najszczesliwsza

Post » Pt sie 06, 2010 9:14 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

najszczesliwsza pisze:to nie Allegro, można się logować z jednego IP i korzystać w jednej sprawie?

Na pewno. Tzn. były już takie przypadki?
Czy Safii odzywała się jakoś? Koty bezpieczne?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt sie 06, 2010 9:33 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Czekamy z niecierpliwością na wiadomości :ok: :ok:
Od wczoraj też myślę o piesku. On tam biedaczek w schronie tez pewnie wystraszony, nie wie co się dzieje i dlaczego został sam :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sie 06, 2010 9:45 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Wklejam zdjęcie :kotek: :kotek:

Sonia 1 i Sonia 2 :1luvu: :1luvu:

Obrazek
najszczesliwsza

Post » Pt sie 06, 2010 9:47 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

O, są już u Ciebie? :piwa:
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

Post » Pt sie 06, 2010 9:51 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Ano są.
Ogólnie Safii ma faktycznie większy transporter od tego co ja mam, a z uwagi na to jak płakały jak je niosła do mnie (nie musiała pukać, bo słyszałam miauczenie przez drzwi...), to może będą jechać w tym jej transporterze razem... Tak pomyślałam, może będzie im lepiej.
Dałam im żwirku do kuwety - Safii przyniosła ich kuwetę, dałam karmę moich dziewczynek suchą, wodę - do ich miski - pęknięta jest, ale daje radę.
No i siedzą tam pod łóżkiem, całkowicie Młody został pozbawiony pokoju, ale tak jest w nowej cioci zakochany, że mu to nie przeszkadza zupełnie!
najszczesliwsza

Post » Pt sie 06, 2010 10:16 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

PONIEWAŻ PANI KTÓRA OPIEKOWAŁA SIĘ SONIAMI - TA SĄSIADKA DAŁA 50 ZŁ NA PODRÓŻ TYCH KOTÓW ZAPYTUJĘ CO MAM ZROBIĆ Z TYMI PIENIĘDZMI?
Czy to co mi wpłynie na konto mam oddać?
Czy zakupić dla Pań wyprawkę - jakieś porządne suche, trochę puszek?
Ze wszystkich zakupów się rozliczę!
PROSZĘ O INFO SMSEM, BO JA ZARAZ WYCHODZĘ Z SYNKIEM NA OBIAD...
najszczesliwsza

Post » Pt sie 06, 2010 10:19 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Jeju jaka ta po prawej wystraszona :cry: bidulka. Oby teraz było już tylko lepiej :ok: kocinki jak dwie krople wody :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt sie 06, 2010 10:23 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Fakt, taki kloniki śliczne :1luvu:
One są takie kochane, że aż monitor się chce całusiać :wink:
A sąsiadka też ma wielkie serducho :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 06, 2010 10:26 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Erin pisze:Fakt, taki kloniki śliczne :1luvu:
One są takie kochane, że aż monitor się chce całusiać :wink:
A sąsiadka też ma wielkie serducho :1luvu:

Wielkie serducho?
To byłą kasa którą ona rzekomo miała na uśpienie ich...
Wrr...
Safii wie więcej.
Dobra to co robić?
Kupić im to żarełko z tej kasy?
najszczesliwsza

Post » Pt sie 06, 2010 10:27 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

najszczesliwsza pisze:Ano są.
Ogólnie Safii ma faktycznie większy transporter od tego co ja mam, a z uwagi na to jak płakały jak je niosła do mnie (nie musiała pukać, bo słyszałam miauczenie przez drzwi...), to może będą jechać w tym jej transporterze razem... Tak pomyślałam, może będzie im lepiej.
ciach!

moim zdaniem skoro są zżyte ze sobą a do tego przerażone... a na podróż i tak dostaną ogłupiacza... to raźniej będą się czuły blisko siebie
śmiało zapakuj je do jednego transportera - tak będzie też wygodniej osobie, która będzie je wiozła z Piotrkowa autobusem... no i nikt się nie przyczepi, że za dużo miejsca w autobusie zajmują (bo ludzie są naprawdę różni)

czy ktoś już przygotował może tekst do ogłoszeń?
mogę wystawić allegro na swoim koncie :wink: bo wyczytałam, że któraś z Was (nie pamiętam która :oops: ) ma zablokowane allegro
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Pt sie 06, 2010 10:28 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

najszczesliwsza, weź pod uwagę że TŻ mój będzie wiózł wszystko na własnych plecach + transporter lub 2 z kotami :!: Więc raczej nic nie kupuj, DT zaopatrzy kotuchy jak zobaczy, co chętnie jedzą.
Co do pieniędzy, jeśli zostaną z kosztów Twojego transportu, nie wiem, niech darczyńcy zdecydują.
DT prosił o pomoc finansową...
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

Post » Pt sie 06, 2010 10:30 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

No to niech ta kasa będzie, DT da dane do przelewu, to przeleję, a Safii i tak szykuje im wyprawkę jakąś ;). Zapakuję to to w jedną reklamówkę/torbę ekologiczną coby się dobrze niosło.

Spadam w miasto...
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]