DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 05, 2010 11:26 Re: Co Dranie... Młody wyjeżdża już w pt, a Plusz na Sorbonę:)))

Alyaa pisze:Dobry :)

Może któreś z Drani wybrało się na rozbieraną randkę i chciało:
1) ładnie wyglądać,
2) uszczęśliwić wybrankę?

No i stąd brak stringów :mrgreen:

Wybranka raczej chyba ;) ? Majtki były wyraźnie damskie :roll:
No chyba że Piotruś...

Nie mam w mieszkaniu żadnych specjalnych zakamarków, gdzie mogłyby zostać przez KOGOŚ zawleczone, w pralce sprawdzałam, do szafy luzem bielizny nie wrzucam... Jedyna szansa, że mogą być gdzieś między ciuchami na suszarce, na tyle ukryte, że rano nie zdołałam ich znaleźć...
Zatem pytanie za 200 punktów - gdzie są moje majtki :twisted: :twisted: :twisted: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw sie 05, 2010 14:09 Re: Co Dranie... Młody wyjeżdża już w pt, a Plusz na Sorbonę:)))

Sprawdź na sobie... (jak pan Hilary i okulary :lol: ).
Paluszek

Post » Czw sie 05, 2010 14:22 Re: Co Dranie... Młody wyjeżdża już w pt, a Plusz na Sorbonę:)))

Paluszek pisze:Sprawdź na sobie... (jak pan Hilary i okulary :lol: ).

:ryk: :ryk: :ryk:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw sie 05, 2010 18:59 Re: Co Dranie... Młody wyjeżdża już w pt, a Plusz na Sorbonę:)))

Wielbłądzio pisze: Zatem pytanie za 200 punktów - gdzie są moje majtki :twisted: :twisted: :twisted: ?

Albo przeglądnij listę Twoich ostatnich gości domowych, bo to różnie tez bywa :roll: :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw sie 05, 2010 21:09 Re: Co Dranie... Młody wyjeżdża już w pt, a Plusz na Sorbonę:)))

a może Młody na pamiątkę zabunkrował sobie żeby mieć Cię w nowym domku chociaż tak :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw sie 05, 2010 21:11 Re: Co Dranie... Młody wyjeżdża już w pt, a Plusz na Sorbonę:)))

8) ............. :ryk:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw sie 05, 2010 21:15 Re: Co Dranie... Młody wyjeżdża już w pt, a Plusz na Sorbonę:)))

AgaPap pisze:
Wielbłądzio pisze: Zatem pytanie za 200 punktów - gdzie są moje majtki :twisted: :twisted: :twisted: ?

Albo przeglądnij listę Twoich ostatnich gości domowych, bo to różnie tez bywa :roll: :mrgreen:

No cóż. Ostatnio - w zeszłym tygodniu - był u mnie tylko bubor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Maluta nie podejrzewam.
A gaci jak nie było tak nie ma. Szukałam już chyba wszędzie.
Wkurza mnie własne bałaganiarstwo.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw sie 05, 2010 21:18 Re: Co Dranie... Młody wyjeżdża już w pt, a Plusz na Sorbonę:)))

Czego to mamusia nie zrobi by odsunąć podejrzenia od wszędobylskiego małolata :lol: :wink:

bubor

Post » Czw sie 05, 2010 21:21 Re: Co Dranie... Młody wyjeżdża już w pt, a Plusz na Sorbonę:)))

A co on niby biedaczyna miałby z tymi majtkami zrobić :roll: ... ?

Wielbłądzio

Post » Czw sie 05, 2010 21:21 Re: Co Dranie... Młody wyjeżdża już w pt, a Plusz na Sorbonę:)))

Wielbłądzio pisze:

1) ładnie wyglądać,

No chyba że Piotruś...

O co podejrzewasz Piotrusia??? :rudolf:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw sie 05, 2010 21:22 Re: Co Dranie... Młody wyjeżdża już w pt, a Plusz na Sorbonę:)))

Paluszek pisze:Sprawdź na sobie... (jak pan Hilary i okulary :lol: ).

Na sobie to ja dziś miałam te drugie od tego samego kompletu, tylko figi. Wyparowały zaś stringi.

Wielbłądzio

Post » Czw sie 05, 2010 21:24 Re: Co Dranie... Młody wyjeżdża już w pt, a Plusz na Sorbonę:)))

Wielbłądzio pisze:A co on niby biedaczyna miałby z tymi majtkami zrobić :roll: ... ?

alus1 pisze:a może Młody na pamiątkę zabunkrował sobie żeby mieć Cię w nowym domku chociaż tak :twisted:

:mrgreen:

bubor

Post » Czw sie 05, 2010 21:27 Re: Co Dranie... Młody wyjeżdża już w pt, a Plusz na Sorbonę:)))

*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:

1) ładnie wyglądać,

No chyba że Piotruś...

O co podejrzewasz Piotrusia??? :rudolf:

O brak mózgu. Tylko tyle i aż tyle, to wszystko tłumaczy.
I nie tylko podejrzewam, ale niestety już od dawna jestem tego absolutnie pewna :crying:

Wielbłądzio

Post » Pt sie 06, 2010 8:10 Re: Co Dranie to Dranie. Młody wyjeżdża dziś wieczorem...

Helou.

Spaaać. Nie wiem, jak dzisiaj wytrzymam te jeszcze 7 godzin, mam ochotę zwinąć się w kłębek i zasnąć. Teoretycznie powinnam być bardzo wyspana, ale nie jestem :roll:

Malutek rano jak zwykle kotłował się z Piotrusiem. Potem wciął na raz całą saszetkę miamora i padł jak nieżywy na swoją ulubioną poduszeczkę.
Wyprawka już spakowana. Wieczorem przeprowadzka :( ...

Wielbłądzio

Post » Pt sie 06, 2010 9:06 Re: Co Dranie to Dranie. Młody wyjeżdża dziś wieczorem...

Wielbłądzio pisze:
Malutek rano jak zwykle kotłował się z Piotrusiem. Potem wciął na raz całą saszetkę miamora i padł jak nieżywy na swoją ulubioną poduszeczkę.
Wyprawka już spakowana. Wieczorem przeprowadzka :( ...

Helou.. 8)

smutno mi, że Malut wyjeżdża. Filmik z maluchem piękny. Podobny do tego, który jest w necie i pokazuje małego kociaka, który siedzi i macha łapkami dorosłemu przed nosem. Sprawa trwa chwilę, dopóki ten dorosły kot nie przewróci małolata :ryk: .

Malut nie może zostać? Przepraszam., no wiem ...

Nic od Ciebie nie biorę! :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]