najszczesliwsza pisze:nieśmiale...
Na paliwko by się przydała jednak ta kasa, bo ja nie będę miała od kogo pożyczyć![]()
![]()
![]()
Pisz PW dziewczyno, dużo nie dam, bo nie mam, ale zawsze coś
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Na paliwko by się przydała jednak ta kasa, bo ja nie będę miała od kogo pożyczyć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
magdajedral pisze:Będą żyć i mam ogromną nadzieję, że będzie im u mnie dobrze... Naprawdę zrobię co w mojej mocy, aby były szczęśliwe. Przede mną dwa tygodnie urlopu, więc będziemy miała dla nich więcej czasu. Żeby tylko kotki mnie zaakceptowałyBo mogę im pachnieć dwoma moimi kocurami, które mam w domu. Maluchom, które teraz mam to jest obojętne, a one to przecież dorosłe kocice.....
Dziękuję ogromnie wszystkim za zrozumienie mojej sytuacji finansowej i chęć niesienia pomocy. Proszę także o wszelkie informacje to kociczki jadały, bo nie chciałabym im zmieniać rygorystycznie jadłospisu![]()
Jeszcze jedna ważna rzecz, o której nie wspomniałam - bardzo proszę o ogłoszenia dla nich i szukanie DS, bo warunki u mnie są ok, ale nie na zimę, a ta lada moment przyjdzie. A tam nie ma prądu, ani ogrzewania. W lato jest super przyjemnie, słonko wpada przez okno, a jednocześnie stare mury dają chłód.
Mam nadzieję, że nie zostawicie nas samych sobie, bo ja doświadczenia w tymczasowaniu i tym bardziej szukaniu domków to nie mam
Korciaczki pisze:Magdajedral, Safii -- wspaniale, że udało się uratować tę dwójkę.
Chętnie pomożemy w ogłoszeniach, jak przyjdzie czas - napisz. Wielkie kciuki i pozdrowienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 150 gości