Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:macie na stronce dział zagubionych kotów? a możecie tam dodać Bytusia/Szprota?
dziewczyny też go szukają ale im więcej osób o tym wie, tym Bytunio ma większe szanse na powrót na swoją kanapę
siriwan pisze:mar9 pisze:macie na stronce dział zagubionych kotów? a możecie tam dodać Bytusia/Szprota?
dziewczyny też go szukają ale im więcej osób o tym wie, tym Bytunio ma większe szanse na powrót na swoją kanapę
Dodaję zawsze na główną stronę, do aktualności. Wyślij mi na PW albo napisz w wątku informacje o Bytusiu, gdzie zaginął, jakieś charakterystyczne cechy, z kim się skontaktować + zdjęcie, wstawię.
mar9 pisze:siriwan pisze:mar9 pisze:macie na stronce dział zagubionych kotów? a możecie tam dodać Bytusia/Szprota?
Dodaję zawsze na główną stronę, do aktualności. Wyślij mi na PW albo napisz w wątku informacje o Bytusiu, gdzie zaginął, jakieś charakterystyczne cechy, z kim się skontaktować + zdjęcie, wstawię.
tu jest wątek o jego zaginięciu: viewtopic.php?f=1&t=114571
numer telefonu do opiekunek wyślę Ci na pw
napiszę do opiekunek sms-a o aktualne zdjęcia Bytusia, ja mam sprzed dwóch lat
Użytkownicy przeglądający ten dział: niafallaniaf, puszatek, quantumix i 152 gości