Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 05, 2010 17:25 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

napisałam PW o nr.konta do Grety że dziś wpłacę na ten bilet.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sie 05, 2010 17:38 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

no to pancia kotek moze byc spokojniejsza o kicie :) Najwazniejsze, ze beda zyly :) A dobre dusze miauowe znajda na pewno wspanialy domek kiciom :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sie 05, 2010 17:42 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

smarti pisze:napisałam PW o nr.konta do Grety że dziś wpłacę na ten bilet.

Bardzo dziękuję, czekamy jeszcze na ostateczne potwierdzenie.
Bo może do Zabrza? I jak?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw sie 05, 2010 18:03 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

ok czekamy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw sie 05, 2010 18:15 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

zauważcie że w Zabrzu to byłyby izolowane w klatce w kawalerce-dla dorosłych kociczek to byłoby b.trudne,także Mszczonów byłby dla nich o wiele lepszy

smarti

Post » Czw sie 05, 2010 18:21 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

muszę wyjść z netu (bardzo bolą mnie oczy, muszę je oszczędzać)
w razie czego telefon do mnie jest w wątku
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw sie 05, 2010 18:24 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

mar9 pisze:muszę wyjść z netu (bardzo bolą mnie oczy, muszę je oszczędzać)
w razie czego telefon do mnie jest w wątku

OK
moje PW do magdajedral nadal nieodebrane...
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

Post » Czw sie 05, 2010 18:28 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Ufff, jestem i widzę, że sytuacja coraz bardziej napięta.
Napiszcie mi prosze, jakiś nr konta komu mam wpłacić "troszeczkę" bo sie pogubiłam :oops:
Z mojego banku, jak dzisiaj wpłacę - jutro powinno być .

Safii pisze:Boże - żeby się udało !!!
Boże proszę Cię - ograniczę palenie - tylko plissss !!!

Kurde, jakie tu przy okazji deklaracje padają :ryk:
No dobra
ograniczę palenie
- JA TEŻ

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 05, 2010 18:34 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Trzeba czekać :(
na potwierdzenie w Mszczowie.
Tylko ten element jeszcze został do dogrania, a tak już prawie wszystko ustalone.

Ja muszę na chwilę zejść z netu, bo mnie obowiązki wzywają brrr :evil: , ale tak za 2 - 2.5h będę.

Mam nadzieję, że do tego czasu Mszczów się odezwie.

Ciotunie, jeśli któraś z Was jeszcze jest przy kompie, proszę podnoście wątek - bardzo ślicznie proszę.

Jeśli to wypali - to jutro pijemy przed kompem za ten niebywały zryw - za WAS !!!!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Od: Pt lip 31, 2009 17:24

Post » Czw sie 05, 2010 18:37 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Dajcie mi nr konta - plisssss (palenie ograniczę - przyrzekam :mrgreen:

jasdor

Post » Czw sie 05, 2010 18:49 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

o tak,czekamy na potwierdzenie z Mszczonowa

smarti

Post » Czw sie 05, 2010 19:00 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Super się wszystko ułożyło!

Wchodzę na wątek i takie wieści!

W sensie transport z Piotrkowa, że się znalazł!

Tylko co z transporterami?

I gdzie to potwierdzenie?
najszczesliwsza

Post » Czw sie 05, 2010 19:08 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Przepraszam, że dopiero teraz, ale późno wróciłam z pracy i do tego nie mogłam zupełnie połaczyć sie z netem. Złośliwość rzeczy martwych :(

Sprawa bardzo nabrała tempa, a ja pisałam że muszę pogadać z TŻ-em. Ale się nie wycofuję!!!!!! To na pewno. Chciałam chociaż poczekać z tym do jutra jak odwieziemy z Natalią kociaki do Wołomina...... nie chciałabym stawiać kogokolwiek przed faktem dokonanym.
Chyba było trochę przez kogoś przeoczone co napisałam. Leżą mi na sercu te kociczki i bardzo chcę im pomóc. Tylko teraz nie wiem jak się zachować bo nie chcę też mieć burzy w domu. Czy ewentualnie ktoś kto odbierze je jutro dałby radę przechować je do soboty? Bo naprawdę jutro nie ma szans abym mogła je przejąć. Do 18 jestem w pracy a potem jadę do Wołomina z Natalią i bardzo chcę przy tym być.
Błagam o zrozumienie.

I jeszcze sprawa utrzymania kotek - chcę być otwarta i szczera - bardzo liczę na pomoc forumowiczów w tej kwestii bo u mnie bardzo krucho z kasą. Wszystkie oszczędności jakie mieliśmy wpakowaliśmy w remont domu i zostały w tej chwili kredyty. Licze na zrozumienie i czekam na info.
magdajedral

Post » Czw sie 05, 2010 19:19 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Ja się zadeklarowałam dorzucić na hotelik i co miesiąc dyszkę mogę przekazać. Nie dam rady więcej, bo mnie miau z torbami puści, bo gdzie indziej też jestem zadeklarowana i jeszcze swoje głodomory mam :mrgreen: Ale co miesiąc 10,00 przekażę dopuki domek sie nie znajdzie,
Ktoś jeszcze się dorzuci ? Co to jest dycha w obliczu śmierci :roll: Ktoś chętny ?

jasdor

Post » Czw sie 05, 2010 19:20 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Jesteśmy umówieni z magdajedral :)
Wysyłam pw z n-rem konta do osób które pisały pw.
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

[poprzednia][następna]