najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu tangerine wsiądzie w pociąg, bo ma wolne i ją zawiezie.
Tylko czekamy na poniedziałek, na powrót jej przyszłej Dużej w urlopu i będziemy dogadywać szczegóły

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasiulek79 pisze:Termin adopcji się zbliża a transportu dla Lolusi jak nie było tak nadal nie maNa priva dostałam ofertę przewozu nie do odrzucenia:
"Witaj
Koszt to 350zł (oczywiście liczę w obie strony).
W tym tygodniu nie ma już szans.
W razie co proszę na maila."
Zajebiście po prostuNie wiem czym trzeba jeździć, by tzw. zwrot kosztów paliwa (tak dokładnie ta osoba się reklamowała) wyniósł 350 zł! Porażka i dobry sposób na trzepanie kasy!
Jarka pisze:Kasiulek79 pisze:Termin adopcji się zbliża a transportu dla Lolusi jak nie było tak nadal nie maNa priva dostałam ofertę przewozu nie do odrzucenia:
"Witaj
Koszt to 350zł (oczywiście liczę w obie strony).
W tym tygodniu nie ma już szans.
W razie co proszę na maila."
Zajebiście po prostuNie wiem czym trzeba jeździć, by tzw. zwrot kosztów paliwa (tak dokładnie ta osoba się reklamowała) wyniósł 350 zł! Porażka i dobry sposób na trzepanie kasy!
To Airbusem chyba ten transport?
Mała1 pisze:Kasiulek79-juz coś wymyslamy![]()
najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu tangerine wsiądzie w pociąg, bo ma wolne i ją zawiezie.
Tylko czekamy na poniedziałek, na powrót jej przyszłej Dużej w urlopu i będziemy dogadywać szczegóły
barba50 pisze:Chyba już możemy dogadywaćDuża już czeka, a i ja w pełnej gotowości, żeby pomóc w przerzucie
Mała1 pisze:mam nadzieję ,że już wylazła spod łózka i ,że dobrze wtopi się w waszą rodzinkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, fruzelina, Google [Bot] i 786 gości