Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 05, 2010 11:49 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

jasdor pisze:
Zakocona pisze:Nie!!! Dlaczego uspione juz jutro?! przecież mieszkanie stoi pewnie puste. Komu przeszkadzają 2 ciche kocinki!!? :evil: :(

Ale przecież uśpienie zdrowych kotów jest niezgodne z prawem :strach: który wet sie odważy to zrobić :strach: Ludzie, pomocy :!: :!: :!:

ano niezgodne ale wiesz, to pewnie tak jak z zakazem aborcji, niby nie wolno ale jak chcesz, to ... :twisted: :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw sie 05, 2010 11:52 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Oj tak, wiem, wiem, ale jakby sie sprawę skierowało na tory, że jak koty zostana uśpione, to sie wetowi koło d.....y zrobi, to moga się bać. Kurcze, to już lepiej do schronu, przynajmniej tam jest jeszcze cień szansy.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 05, 2010 12:11 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Safii nie ma prądu :evil:
Pogodziła się chyba już z tym, że uśpią koty. :cry: :cry: :cry:
Jutro wraca ta wspaniała córeczka... i stąd pośpiech!

Zaraz Wam podam nr. do Safii na PW (oczywiście za Jej zgodą)
najszczesliwsza

Post » Czw sie 05, 2010 12:14 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

A może jakiś hotelik ??? Jakbyśmy się po troche zrzuciły kto może. Ja sie deklaruję jakąś dyszke miesięcznie, ale nie wiem ile by to kosztowało :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 05, 2010 12:17 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Ale ja nie wiem nawet czy u nas w mieście jest taki hotel?

I nie wiem, czy do dobre rozwiązanie, chociaż jakby tę kasę na uśpienie wziąć od tej baby i te koty ze sobą pod pachę i gdzieś je zahotelować? Ale to niech Irena się odniesie to tego, bo co ja tam wiem? Ja mam prąd i tyle...
najszczesliwsza

Post » Czw sie 05, 2010 12:28 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

15 zł doba, mają swoją suchą karmę... niestety ciężko mi było zrozumieć faceta i nie wzbudził zaufania przez telefon - dzwoniłam do jakiegoś hotelu dla psów na Malowniczej... Cokolwiek to jest... A o mówił coś o klatkach?
najszczesliwsza

Post » Czw sie 05, 2010 12:36 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Ja też się dołoże do hotelu! Nie pozwólcie zamordowac biedne koteczki. !!!! :cry:

proszę o telefon do Safii.

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Czw sie 05, 2010 12:37 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

jasdor pisze:
Zakocona pisze:Nie!!! Dlaczego uspione juz jutro?! przecież mieszkanie stoi pewnie puste. Komu przeszkadzają 2 ciche kocinki!!? :evil: :(

Ale przecież uśpienie zdrowych kotów jest niezgodne z prawem :strach: który wet sie odważy to zrobić :strach: Ludzie, pomocy :!: :!: :!:

:!: :!: :!:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw sie 05, 2010 12:40 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Zakocona pisze:Ja też się dołoże do hotelu! Nie pozwólcie zamordowac biedne koteczki. !!!! :cry:

szukam w jej starym wątku na Kociarni, chyba tam był
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw sie 05, 2010 12:41 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Greta_2006 pisze:
Zakocona pisze:Ja też się dołoże do hotelu! Nie pozwólcie zamordowac biedne koteczki. !!!! :cry:

szukam w jej starym wątku na Kociarni, chyba tam był

Poszło PW
najszczesliwsza

Post » Czw sie 05, 2010 12:41 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

poszło PW
najszczesliwsza

Post » Czw sie 05, 2010 12:42 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Safii pisze:...Mam nadzieję, że moje dzieci (jeśli takowych się dorobię :wink: ),
będą miały więcej serca, ...

dla niektórych osobników, coś takiego to wada serca :roll: ech joj..
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw sie 05, 2010 12:44 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Jeśli hotelik dojdzie do skutku, również dołożę co nieco.

Zrobiłam kiciom na szybciocha ogłoszenie na gumtree http://tnij.org/hty9, nie allgero, bo tam nowe ogłoszenia są na końcu, tutaj przez kilka godzin będzie na pierwszej stronie.
Ostatnio edytowano Czw sie 05, 2010 12:46 przez panikota, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw sie 05, 2010 12:45 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Jakby ktoś coś z Safii ustalił, to proszę o info, bo zaangażowałam się troszku, a nie mogę dzwonić, bo zaraz synka kładę spać.
najszczesliwsza

Post » Czw sie 05, 2010 13:08 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Zmieniłam również banerek na bardziej alarmujący :?
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

[poprzednia][następna]