Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
eneda pisze:Pirat mnie coraz bardziej zaskakuje![]()
Już złożyłam klatkę w której był, momentalnie przystosował się do mieszkania.
Jest niesamowitym pieszczochem, chodzi za mną krok w krok, staję na dwóch łapkach i próbuję się dostać do ręki, bo ta głaszcze![]()
Jestem w szoku, że dziki kot z dworu nie pierwszej młodości tak momentalnie oswoił się do człowieka i zaakceptował stado zwierzaków.
Kiedy Pirat wskoczył na szafki gdzie jedzenie ma 15 letnia koteczka, ta kilkakrotnie na niego fuknęła, Piracik przypatrzył się jej bystrym oczkiem i grzecznie zeskoczył z szafki i poszedł na parapet![]()
Jakiż to z niego dżentelmen, [nie chciałam powiedzieć pantoflarz]![]()
![]()
![]()
Jednym słowo cudo, niuniek nie może się nacieszyć głasków, pytulania, jakby nigdy tego nie znał i teraz na stare lata dopiero poznał co kociaki lubią najbardziej
eneda pisze:Dziękuję za wpłatę z klubu kotków niewidzących i niedowidzących![]()
Dzisiaj pojadę po advocaty dla Pirata, już nie będą go dręczyły te swędzące uszy![]()
Piracik oczywiście miewa się bardzo dobrze, wszyscy uważają, że jest to najbrzydszy kot jakiego do tej pory miałam-
Dla ludzi kot bez oka, z krzywą łapą i z językiem na wierzchu, z racji braku zębów z przodu to ochydztwo, a ja za to go najbardziej kocham![]()
![]()
![]()
Jeżeli uda mi się z telefonu zgrać zdjęcia to niebawem wstawie i zobaczycie jak brzydki kot potrafi być kochany![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 252 gości