bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 19:26 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kotek 2
około 7 tygodni
Jest większy od Kotka 1 a to dlatego, że jest z inej matki, ich matki są siostrami. Jest mniej ufny do człowieka, woli towarzystwo zwierząt, ale do swoich opiekunów przychodzisię tulić, więc jest to kwestią czasu zanim zaakceptuje swojego dużego, ale za to pokocha na całe życie. Korzysta z kuwety, jest zdrowy i przezabawny, jego igraszki przyprawiają wszystkich o szczery uśmiech, jest żywym sreberkiem. Tylko pokochać........

ankazm

Od: Sob mar 20, 2010 12:25

Post » Pt lip 30, 2010 22:33 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

ankazm pisze:zadzwoniłam do Pani od której braliśmy kotka ale odebrała jej mama, powiedziała mi tylko że kotki mają się dobrze, żebyśmy domków szukali i że przekaże tej Pani z którą ja się kontaktowałam czyli córce, po czym się rozłaczyła.

Nie wiem ile kotków jeszcze zostało i nic poza tym

czekam na kntakt od pani E.

a na fb jakiego hasła szukać??
bo według tego linku to tylko strona główna się otwiera

musisz się zarejestrować i konto założyć

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lip 30, 2010 23:03 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

jestem zarejestrowana
ale żeby cokolwiek znaleźć trzeba wiedzieć czego szukać

ankazm

Post » Pon sie 02, 2010 17:27 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

Szukamy domu!

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Pon sie 02, 2010 17:34 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

:!: :!: :!:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sie 03, 2010 8:04 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

Aniu wrzuciłam je na naszą poczekalnię. Czy nr mogę zmienić na Twój?
I koniecznie trzeba czarnuchy dorzucić.

Obrazek
Obrazek

Imię: Lolo
Rasa: domowa
Wielkość: mała
Umaszczenie: szare, pręgowane z białymi elementami
Stan Zdrowia: bardzo dobry
Kastracja / Sterylizacja: Po osiągnięciu dojrzałości na koszt TOZ
Upodobania i nawyki: Przepiękny szarusek z białymi wstawkami poszukuje domu. Białe krótkie skarpetki, sopelek na nosku, krawat, białe wąsy oraz miodowe oczy. I jak tu się nie zakochać? Miłość, miłością, ale nie tylko tym kociak żyje. Do spełnienia marzeń tego kociaka potrzebny jest ktoś odpowiedzialny, kto zapewni mu bezpieczny kąt do końca jego życia. Potrzebna jest osoba, która zapewni mu miseczkę pełną jedzenia. Co ma do zaoferowania ta mała istotka? Bezinteresowną miłość, której ni jak nie można zmierzyć. Lolo, bo tak kocurek dostał na imię uwielbia towarzyszyć Dużemu w różnych codziennych czynnościach domowych. Co prawda tylko obserwuje, ale to tylko mobilizuje opiekunką do szybszego ich zakończenia. Bo przecież nie można spędzić całego życia na sprzątaniu, zmywaniu czy praniu. Można pobawić się z kociakiem, spędzić miło czas na przytulaniu. Lolo jest wychowany z innymi kotami oraz psem, czuje się w ich towarzystwie komfortowo. Oczywiście nienagannie korzysta z kuwety oraz potrafi zadbać o swoje wyjątkowe futerko. Kociak czeka na nową szansę od życia, która zagwarantuje mu kogoś do pokochania!
Miejsce pobytu: dom tymczasowy
Uwagi: Oferta TOZ, dodano 02.08.2010 r
Kontakt: Opiekunka Magdalena tel. 510-244-149 adresem e-mail: internet.toz@o2.pl bądź numerem GG: 20231936

Obrazek

Imię: Ryś
Rasa: europejska
Wielkość: mała
Umaszczenie: szare, pręgowane
Stan Zdrowia: bardzo dobry
Kastracja / Sterylizacja: Po osiągnięciu dojrzałości na koszt TOZ
Upodobania i nawyki: witam nowy domku!!! Jestem 7 tygodniowy chłopczykiem. Śliczny ze mnie burask, w piękne paseczki.Mam troszkę bialutkich dodatków w umaszczeniu , cudowny różowy nosek i oczka tak błyszczące ,że nie można mnie nie pokochać!!! Nie ufam każdemu,ale jak już kogoś polubię to tak na zawszę i wtedy pokazuję jaki jestem na prawdę. Uwielbiam się bawić,psocić i miziać. Jestem bardzo dobrze wychowany i wiem co to kuwetka. Sam nie mam wielkich wymagań : potrzebuję troszkę jedzenia i DUŻO MIŁOŚCI!!!W zamian moje malutkie serduszko będzie biło tylko dla Ciebie! Będę Ci mruczał do uszka na dobrano,będę się z Tobą bawił jak będzie Ci smutno.....domeczku!!! znajdź mnie bo ja tu na Ciebie czekam!!!
Miejsce pobytu: dom tymczasowy
Uwagi: Uwagi: Oferta TOZ, dodano 02.08.2010 r
Kontakt: Opiekunka Magdalena tel. 510-244-149 adresem e-mail: internet.toz@o2.pl bądź numerem GG: 20231936

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Wto sie 03, 2010 10:10 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

Te dwa burasy to one są do adopcji tak? Pixia mogę wykorzystać to co napisałaś w ogłoszeniach? No i namiary jednak na Anię by były lepsze bo to od razu kontakt bezpośredni z właściwa osobą.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto sie 03, 2010 17:55 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

to są namiary do pani opiekunki
513214112
Email: ewelik22@wp.pl

może lepiej te zamieścić bo ja i tak będę odsyłała do niej

Oferty śliczne, dziękuję Pixiu :*

ankazm

Post » Śro sie 04, 2010 11:12 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

Śliczne szukają ratunku!!!!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro sie 04, 2010 11:26 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

W sobotę będę miała chwilkę wieczorem to porobię ogłoszenia. Na pewno znajda domki. Jakbym dostała jeszcze zdjęcia czarnuszków do tego czasu to by było super (mogą być zdjęcia wspólne).

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro sie 04, 2010 17:17 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

Wiecie co, ta pani nie odbiera telefonu odemnie od ponad tygodnia, na maile nie odpowiada, a odczytuje bo mam potwierdzenia.

Zaczynam obawiać się najgorszego :evil:

ankazm

Post » Śro sie 04, 2010 17:37 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

udało się:)
odebrała pani :)
2 kotki już znalazły domek, została czarna dziewczynka, zdjęcia jutro i chłopak burasek, ten łagodniejszy

ankazm

Post » Śro sie 04, 2010 18:38 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

ankazm pisze:udało się:)
odebrała pani :)
2 kotki już znalazły domek, została czarna dziewczynka, zdjęcia jutro i chłopak burasek, ten łagodniejszy

No to super! :D Mam nadzieję tylko że to dobre domki i odpowiedzialne. A jak będą zdjęcia to poogłaszamy :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw sie 05, 2010 8:39 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

:ok: :ok: :ok: na szczęście :roll: dla :kotek: :kotek:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sie 05, 2010 10:38 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

Ufffffffffffffffffffff........

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]