Zgłosiły się chętne po kotka, a nawet ktoś do mnie pisał, że może mu zapewnić DT, ale warunkiem jest wykastrowanie malucha. Mnie jako jednostkę nie współdziałającą z żadną organizacją ratującą zwierzaki, dawno przestało być stać - ba, mamy jeszcze dług u weta za leczeni burej kotki

viewtopic.php?f=13&t=113205
Tak więc wystawiam przedmioty, jeżeli uda się uzbierać nieco więcej niż wyniesie nas kastracja to przeznaczę na spłacenie długu u weta. Bazarek trwa do 15.08 do godziny 20:00
1. Bandanka w szarą kratę z różowym wykończeniem oraz ręcznie wyhaftowaną psią łapką. Długość około 45cm, wiązana z tyłu.
10zł - ZAKUPIŁA MOLLI - DZIĘKUJEMY!

2. Bandanka w szarą kratę z koronkowym wykończeniem i guziczkami. Długość około 45cm, wiązana z tyłu.
10zł

3. Bandanka w fioletowo-czarne pasy z żółtym wykończeniem i guziczkami. Długość około 45cm, wiązana z tyłu.
10zl

4. Bandanka w żółtą kratę z koronkowym wykończeniem oraz ręcznie wyszytym serduszkiem. Długość około 45cm, wiązana z tyłu.
10zł

5. Bandanka pomarańczowa z ręcznie wyhaftowaną psią łapką. Długość około 40cm, wiązana z tyłu.
10zł

6. Szelki dla kota zielone, dwa razy ubrał je mój york, od kupienia mają skazę w jednym miejscu (widać na zdjęciu). Długość bez zapięć wokół szyi 18cm, długość pod "pachami" 28cm.
4zł - ZAKUPIŁA MOLLI - DZIĘKUJEMY!

7. "Kot który czytał wspak" - Liliana Jackson Braun, przeczytana raz stan b.dobry
3zł - ZAKUPIŁA XAGAX - DZIĘKUJEMY!
8. "Kot który znał kardynała" - Liliana Jackson Braun, przeczytana raz stan b.dobry
3zł - ZAKUPIŁA XAGAX - DZIĘKUJEMY!

9. "Szkice spod Monte Cassino" - Melchior Wańkowicz
2zl - ZAKUPIŁA XAGAX - DZIĘKUJEMY!
10. " Kolorowe lato" - Monika Kotowska
2zł
11. "Lekka żałoba" - Catherine Aird
2zł

12. "Miasto mojej matki" - Juliusz Kaden-Bandrowski
2zł
13. "Biedni Ludzie" - Fiodor Dostojewski
2zł - ZAKUPIŁA XAGAX - DZIĘKUJEMY!
14. "Motyl i Czołg" - Ernest Hemingway
2zl - ZAKUPIŁA XAGAX - DZIĘKUJEMY!
15. "Igranie z nocą bitwa o Tuluzę" - Jose Cabanis
2zł - ZAKUPIŁA XAGAX - DZIĘKUJEMY!

16. Książki z cyklu "Bibliotek Poetów" - po 2zł każda

17. Zawieszka z tzw. "Fimo" przedstawiająca Kermita z ulicy sezamkowej. Sama kupiłam za 25zl, nie nosiłam nigdy P: Od samego początku miała pęknięcie na jednym z tych.. dzyndzelków wokół szyi (widać na zdjęciu)
15zl

18. Korale drewniane, różne kolory: niebieskie, czerwone, bordowe, zielone jasne i ciemne, turkusowe, czarne, różowe, żółte, brązowe. Są bransoletki (grube i cienkie) oraz naszyjniki (grube, cienkie, krótkie, długie) - proszę napisać o jakie chodzi a ja zobaczę, czy akurat mam

3zł -bransoletka, 6zł -naszyjnik

19. Ręcznie szyte bluzy dla psa rasy małej
Taka jak na zdjęciu, jeżeli ktoś się zdecyduje to na PW uzgadniamy jaki kolor, wielkość, materiał, dodatki sobie życzycie.
1sztuka 30zł

a tu już z doszytymi uszkami

Nie będę się bawić w licytację - jeżeli ktoś się zdecyduje kupić to czekam na przysłanie pieniążków za przedmiot + wysyłka i paczka leci do adresata