Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Pampers na noc założony, leki podane ( 3 leki )tak się zastanawiam czy nie przejść całkiem na pampersy ponieważ często wycieka , wypada i jedynie jak będę miała gości to wtedy zakładać będę majtole , bo w pampersach nie wygląda zbyt ładnie a tak mniej wydam na pranie , na proszki , na prąd ....
Justa&Zwierzaki pisze:Eustachy tez juz po podaniu antybityku i po zmianie pampersa
na pewno niemar9 pisze:ja myślę, że Eustachiusz nie pogniewa sie o pampersy na okrągło, on jest taki cudny, że wątpliwa uroda pampersa nie odbierze mu jego wdzieku
mar9 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Eustachy tez juz po podaniu antybityku i po zmianie pampersa
a został wybuziakowany już od ciotki?![]()
![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:mar9 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Eustachy tez juz po podaniu antybityku i po zmianie pampersa
a został wybuziakowany już od ciotki?![]()
![]()
![]()
Ba , on by nawet sobie nie pozwolił na nie wycałowaniewięc co zmiana pampersa i nawet bez powodu trzeba go całować
Justa&Zwierzaki pisze:A najbardziej rozdaje buziaki rano , jak się obudzę , nie ma mowy abym sobie tak po prostu wstała bo pan Eustachy musi się wy miziać
mar9 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A najbardziej rozdaje buziaki rano , jak się obudzę , nie ma mowy abym sobie tak po prostu wstała bo pan Eustachy musi się wy miziać
ale masz całuśnego faceta![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:mar9 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A najbardziej rozdaje buziaki rano , jak się obudzę , nie ma mowy abym sobie tak po prostu wstała bo pan Eustachy musi się wy miziać
ale masz całuśnego faceta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedyny w swoim rodzaju
![]()
![]()
marivel pisze:puk, puk - w imieniu mojej siostry chciałam zapytac, czy może zostac wirtualnym opiekunem Eustachego?
Justa&Zwierzaki pisze:marivel pisze:puk, puk - w imieniu mojej siostry chciałam zapytac, czy może zostac wirtualnym opiekunem Eustachego?
ŁaŁ , jasne ze tak![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 281 gości