Przenosimy wątek: ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ - dt u halbiny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 27, 2010 21:21 Re: Weź na kolana kota! Dt u halbiny. F "Szara Przystań" Zabrze

dziękuję, właśnie dostarczono mi kolejne dwa kociaki... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Śro lip 28, 2010 9:09 Re: Weź na kolana kota! Dt u halbiny. F "Szara Przystań" Zabrze

halbina pisze:dziękuję, właśnie dostarczono mi kolejne dwa kociaki... :roll:

Wrzucaj je będziemy ogłaszać :D .

DG32

Od: Nie maja 04, 2008 15:09

Post » Śro lip 28, 2010 9:15 Re: Weź na kolana kota! Dt u halbiny. F "Szara Przystań" Zabrze

Kibicuję i trzymam kciuki za ds! :ok:
Gosiara

Post » Czw lip 29, 2010 19:55 Re: Weź na kolana kota! Dt u halbiny. F "Szara Przystań" Zabrze

halbina pisze:Rysiu pojechał do Chorzowa własnie, dom z małym dzieckiem... oby nie okazało się tylko, że mały będzie panikowal, bo przy wizycie państwa z dwojgiem dzieci szczęśliwy nie był... :roll: państwo poinstruowani, jak sie zachowywać, widać, że przejęci.

:ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw lip 29, 2010 21:35 Re: Weź na kolana kota! Dt u halbiny. F "Szara Przystań" Zabrze

halbina pisze:Rysiu pojechał do Chorzowa własnie, dom z małym dzieckiem... oby nie okazało się tylko, że mały będzie panikowal, bo przy wizycie państwa z dwojgiem dzieci szczęśliwy nie był... :roll: państwo poinstruowani, jak sie zachowywać, widać, że przejęci.

:ok: :ok: :ok:

DG32

Od: Nie maja 04, 2008 15:09

Post » Nie sie 01, 2010 23:39 Re: Weź na kolana kota! Dt u halbiny. F "Szara Przystań" Zabrze

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

oto Szanti, dwumiesięczna koteczka ciut nieśmiała, delikatna, na rękach bardzo fajnie się wtula, ale nie ma odwagi sama się upominać o pieszczoty
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Nie sie 01, 2010 23:44 Re: Weź na kolana kota! Dt u halbiny. F "Szara Przystań" Zabrze

Obrazek

Obrazek

Surikotka, imię zawdzięcza postawie, jaką często przyjmuje... bardzo ciekawska i odważna, kocha zabawy i przytulanki, fajnie potrafi się upominać o mizianie, lubi też spać przytulona do człowieka :)
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon sie 02, 2010 21:40 Re: Weź na kolana kota! Dt u halbiny. F "Szara Przystań" Zabrze

Podniosę!Kociaki do ds!
Gosiara

Post » Śro sie 04, 2010 22:19 Re: Weź na kolana kota! Dt u halbiny. F "Szara Przystań" Zabrze

co u was??
halbinko przepraszam nawet niemam kiedy ogloszen zrobic :(
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw sie 05, 2010 6:50 Re: Weź na kolana kota! Dt u halbiny. F "Szara Przystań" Zabrze

Fajnie że Rysiowi sie udało,reszta tez czeka na ds!
Gosiara

Post » Czw sie 05, 2010 18:21 Re: Weź na kolana kota! Dt u halbiny. F "Szara Przystań" Zabrze

Halinka czy ta kicia z Wołodyjowskiego się znalazła?Widziałam podobną,dzwoniłam nie odbierałaś :twisted:
Gosiara

Post » Czw sie 05, 2010 19:42 Re: Weź na kolana kota! Dt u halbiny. F "Szara Przystań" Zabrze

Sorki, nie odebrałam, bo nie mogłam... a kicia się znalazła... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

[poprzednia][następna]