Boooskie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocurro pisze:Czy opiekunka spała z Amigą?
Kicorek pisze:Dooglądałam![]()
Nie odróżniam i nie będę się tego uczyć![]()
I kiedy można zobaczyć te tajfuny, zanim się rozjadą?
Atka pisze:Też jestem ciekawa, nie zapytałam
A czy wyszły jakieś eksperymentalne zdjęcia nowym obiektywem? I czy jakieś się tu pokażą?
Kocurro pisze:Przyszła do Tuńczyków przesyłka z przyprawami do jedzenia. Wypełniaczem były chrupki kukurydziane. Pudełko z tymi chrupkami zostało starannie odstawione w ciemny kąt.
Bardzo żałowałam, że nie na środek, ponieważ Tuńczyki rozpracowały je dokumentnie i, niestety dyskretnie.
To wstępnie za tydzień. Kończę pracę o 15.00. Z centrum będę miała chyba lepszy dojazd niż od siebie. Pasuje?Atka pisze:Kicorekwpadać można po weekendzie, w dzień powszedni, jak dasz radę, byłoby najlepiej. My wcześnie wracamy do domu
Mnie zastanawia to slowo dyskretnieMariaD pisze:Kocurro pisze:Przyszła do Tuńczyków przesyłka z przyprawami do jedzenia. Wypełniaczem były chrupki kukurydziane. Pudełko z tymi chrupkami zostało starannie odstawione w ciemny kąt.
Bardzo żałowałam, że nie na środek, ponieważ Tuńczyki rozpracowały je dokumentnie i, niestety dyskretnie.
Zwizualizowałam sobie.![]()
anulka111 pisze:Mnie zastanawia to slowo dyskretnieMariaD pisze:Kocurro pisze:Przyszła do Tuńczyków przesyłka z przyprawami do jedzenia. Wypełniaczem były chrupki kukurydziane. Pudełko z tymi chrupkami zostało starannie odstawione w ciemny kąt.
Zwizualizowałam sobie.![]()
,gdzie one te chrupki zaniosly
Kicorek pisze:To wstępnie za tydzień. Kończę pracę o 15.00. Z centrum będę miała chyba lepszy dojazd niż od siebie. Pasuje?Atka pisze:Kicorekwpadać można po weekendzie, w dzień powszedni, jak dasz radę, byłoby najlepiej. My wcześnie wracamy do domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 4 gości