Alienor pisze:Przywiozę reklamówkę starych rzeczy dla kotów i tshirta z kotami dla Dorotki (chyba że wolisz w sobotę na to spotkanie).
Tak Marzenko wolę w sobotę przynajmniej trafią do mnie a nie zapodzieją się gdzieś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Przywiozę reklamówkę starych rzeczy dla kotów i tshirta z kotami dla Dorotki (chyba że wolisz w sobotę na to spotkanie).
terenia1 pisze:DYŻURY NA NASTĘPNY TYDZIEŃ
już wszystkie obsadzonedziewczyny bardzo serdecznie wszystkim dziękujemy
następny tydzień czyli od 09.08.-15.08. też się powoli wypełnia, w piątek wieczorem wpisze gragik dyżurów na forum
02.08. PONIEDZIAŁEK rano Baśka wieczór Beatka
03.08. WTOREK rano Jadzia wieczór Teresa
04.08. ŚRODA rano hidi wieczór Beatka
05.08. CZWARTEK rano Alienor wieczór Beatka
06.08. PIĄTEK rano Basia wieczór Teresa
07.08. SOBOTA rano Martyna wieczór hidi
08.08. NIEDZIELA rano Bona44 wieczór Dorotka
MIKUŚ pisze:Jeśli spotkanie odbyło by się o 14 to jak dla mnie może być za tydzień14.08, 21.08. Prawdopodobnie się spóźnię z 10 minut. Ale będę
terenia1 pisze:Kurcze i jeszcze jedna informacja. Przed chwilą zadzwoniła do mnie kobieta z Bedzina znalazła na ulicy rudego persa ok. 2-3 lat, łagodny daje się brać na ręce, ale niestety zaniedbany i niekastrowanybędzie go musiała zawieźć do schroniska niestety
![]()
Może ktoś marzy o rudym persie
Mara S pisze:terenia1 pisze:Kurcze i jeszcze jedna informacja. Przed chwilą zadzwoniła do mnie kobieta z Bedzina znalazła na ulicy rudego persa ok. 2-3 lat, łagodny daje się brać na ręce, ale niestety zaniedbany i niekastrowanybędzie go musiała zawieźć do schroniska niestety
![]()
Myślę, ze nie ma sensu go wozić do schronu - skoro to pers to warto by go umyć, poczeszać, wetowo obejrzeć i upchać jakoś w K.Ch a po prędkim ciachu powinien szybko dom znaleźć.
. NIE WIEM CO ROBIĆ
Filomen pisze:Mara S pisze:terenia1 pisze:Kurcze i jeszcze jedna informacja. Przed chwilą zadzwoniła do mnie kobieta z Bedzina znalazła na ulicy rudego persa ok. 2-3 lat, łagodny daje się brać na ręce, ale niestety zaniedbany i niekastrowanybędzie go musiała zawieźć do schroniska niestety
![]()
Myślę, ze nie ma sensu go wozić do schronu - skoro to pers to warto by go umyć, poczeszać, wetowo obejrzeć i upchać jakoś w K.Ch a po prędkim ciachu powinien szybko dom znaleźć.
. NIE WIEM CO ROBIĆ
no tez tak uważam rudy szybko zmajdzie dom, a tak wogle trzeba go obfocic i rozwiesić w okolicy gdzie go znalazła ? moze ma dom?
Alienor pisze:Jak dla mnie lepsza jest data 14.08 - potem już mnie nie ma do końca miesiąca w weekendy
terenia1 pisze:Kobieta nie może go trzymać u siebie ma w domu ptaki i boi się że będzie polował na nie i ma malutkiego wnuczka.
Hidi to zaraz poprawię grafik w sprawie Twojego wieczornego dyżuru, spisałam z grafiku na kociarni
Mara S pisze:Wróciłam z Nadią z testu FIV/FeLV- wyszły negatywnieale od czasu powrotu od weta kot miauczy przeraźliwie i nie chce sie uspokoić- nie wiem czy jej coś nie boli. Częste przełykanie śliny wg. weta może sugerować Herpeswirusa czy jak mu tam. Zdaniem jego rana po sterylce się ślimaczy a kot mocno ją wylizuje. Poza tym w książeczce nie ma żadnego infa o tym co po ciachu kot dostał - co moim i weta zdaniem jest niefajne
. Poza tym mam dla niej odrobaczenie na kark ale na razie jej nie daję by jej bardziej nie wkurzać. Największy mój problem jest taki, że wieczorem jadę z powrotem na działkę, gdzie jest 7 kotów i pies i bardzo bym chciała by mi ktoś doradził czy mam zabierać Nadię tam czy zostawić samą w mieszkaniu w Sosnowcu, gdzie raz dziennie odwiedzi ją mój jeszcze mąż
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 463 gości