Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Cześć wszystkim Ciotkom i Kotkom - tym mniej i tym bardziej zarobionym![]()
Za to dziś w nocy obudziło mnie coś przedziwnego... w oku![]()
Ładną chwilę mi zajęło, zanim doszłam, że to nos DelicjiTak se wetknęła nos w mój oczodół i zasnęła
![]()
Donoszę też, że zapomniałam donieśćW niedzielę ranka na brzuchu Delki wyglądała dość nieciekawie, jakby coś tam się ciągle ślimaczyło
A w poniedziałek to już była świeża, ale całkiem ślicznie zagojona, normalna, malutka blizna
Te koty nie przestaną mnie zadziwiać
![]()
Tacia mi się rozmruczała wczorajSama z siebie - przyszła i zaczęła mruczeć
I nawet nie potrzebowałam stetoskopu, żeby to stwierdzić
OKI pisze:I jeszcze się pochwalę, że stałam się szczęśliwą posiadaczką wagi kuchennej![]()
tillibulek pisze:OKI pisze:Cześć wszystkim Ciotkom i Kotkom - tym mniej i tym bardziej zarobionym![]()
Za to dziś w nocy obudziło mnie coś przedziwnego... w oku![]()
Ładną chwilę mi zajęło, zanim doszłam, że to nos DelicjiTak se wetknęła nos w mój oczodół i zasnęła
![]()
Donoszę też, że zapomniałam donieśćW niedzielę ranka na brzuchu Delki wyglądała dość nieciekawie, jakby coś tam się ciągle ślimaczyło
A w poniedziałek to już była świeża, ale całkiem ślicznie zagojona, normalna, malutka blizna
Te koty nie przestaną mnie zadziwiać
![]()
Tacia mi się rozmruczała wczorajSama z siebie - przyszła i zaczęła mruczeć
I nawet nie potrzebowałam stetoskopu, żeby to stwierdzić
naprawde SZOK pod kazdym wzgledem![]()
![]()
tillibulek pisze:OKI pisze:I jeszcze się pochwalę, że stałam się szczęśliwą posiadaczką wagi kuchennej![]()
łaaaa, ja tez, ja tez![]()
![]()
tillibulek pisze:OKI pisze:I jeszcze się pochwalę, że stałam się szczęśliwą posiadaczką wagi kuchennej![]()
![]()
kalair pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:I jeszcze się pochwalę, że stałam się szczęśliwą posiadaczką wagi kuchennej![]()
![]()
No co wy..wagą się cieszą, no.. Też mam, i co?![]()
OKI pisze:kalair pisze:tillibulek pisze:łaaaa, ja tez, ja tez![]()
![]()
No co wy..wagą się cieszą, no.. Też mam, i co?![]()
No właśnie, i co? I nic! Stoi i się kurzy!
Przecież Kretki nie barfują![]()
![]()
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:No co wy..wagą się cieszą, no.. Też mam, i co?![]()
No właśnie, i co? I nic! Stoi i się kurzy!
Przecież Kretki nie barfują![]()
![]()
Nieprawda, ważyłam małe koty!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 452 gości