Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Kaprys2004 pisze:Aleba pisze:Aaaa, jakby ktoś był chętny na bycie DT, to trzeba pilnie przejąć od p. Basi z Bródna rudego maluszka - ma jakieś 4-5 tygodni. Ktoś go znalazł na trawniku i przyniósł p. Basi. U niej są koty chore na koci katar, maluchowi już też zaczynają łzawić oczka i trzeba go pilnie stamtąd zabrać, zanim się na dobre rozchoruje.
![]()
![]()
![]()
Co z maluszkiem?
*anika* pisze:Potrzebny DT dla trójki kociaków ok. 2 miesięcznych: czarnego, czarnego z białym (pingwinka) i dymnego. Są w piwnicy na moim osiedlu. Matkę musimy złapać na kastrację, ale najpierw trzeba coś zrobić z maluchami. Mają koci katar.
piotr568 pisze:Czy ewentualnie gdyby co to ktoś mógłby ją w ciągu dnia przechwycić, gdyby nie dało rady inaczej. Kotka jest na Woli, na ul.Grenady.
Kaprys2004 pisze:*anika* pisze:Potrzebny DT dla trójki kociaków ok. 2 miesięcznych: czarnego, czarnego z białym (pingwinka) i dymnego. Są w piwnicy na moim osiedlu. Matkę musimy złapać na kastrację, ale najpierw trzeba coś zrobić z maluchami. Mają koci katar.
Przerzucam na nową stronę ku pamięci..
Na 9 sierpnia mam trzy miejsca w Koterii. Nie wiem czy mnie uda się wykorzystać, pewnie zmienię termin, więc jeżeli dacie radę z kotą to meldujcie, będzie dla Was.
seidhee pisze:Mały rudy nadal szuka DT? Pogadam z TŻ, bo to pewnie byłby szybki tymczas. Ale nie wiem, czy się zgodzi, bo u nas siedzi od 4 miesięcy Bobek i jakoś domku nie widać...
Aleba pisze:Aniko, klatki będą pracować w weekend na Cytadeli, jeszcze nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę. Ale rano, więc np. na niedzielne popołudnie na pewno możesz je przejąć.
Aleba pisze:Seidhee, czy Ty chcesz coś w tym tygodniu łapać z wykorzystaniem naszych klatek? Bo takie miałaś plany.
seidhee pisze:Mały rudy nadal szuka DT? Pogadam z TŻ, bo to pewnie byłby szybki tymczas. Ale nie wiem, czy się zgodzi, bo u nas siedzi od 4 miesięcy Bobek i jakoś domku nie widać...
mpogorzelski pisze:seidhee pisze:Mały rudy nadal szuka DT? Pogadam z TŻ, bo to pewnie byłby szybki tymczas. Ale nie wiem, czy się zgodzi, bo u nas siedzi od 4 miesięcy Bobek i jakoś domku nie widać...
Bobek jest gdzieś ogłaszany?
*anika* pisze:Aleba pisze:Aniko, klatki będą pracować w weekend na Cytadeli, jeszcze nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę. Ale rano, więc np. na niedzielne popołudnie na pewno możesz je przejąć.
dzięki
To rezerwuję w takim razie.
piotr568 pisze:Zabieram jutro rano futro z Grenady. Płeć nieznana, kolor czarny, wiek podobno dorosłyMiły podobno też.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1779 gości