Wieczorem wstawię śliczną fotkę jak się wyleguje na fotelu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Pilnie potrzebny dt dla kotki po sterylce, kotka jest oswojona. Zostala znaleziona dziś kotna, bez problebu dala się zabrac na zabieg.
turkawka pisze:Figaro52 pisze:Pilnie potrzebny dt dla kotki po sterylce, kotka jest oswojona. Zostala znaleziona dziś kotna, bez problebu dala się zabrac na zabieg.
Więcej informacji na temat koteczki u jessi74. Kotka miała 2 maluchy na oko 2,5 miesięczne i była w następnej ciąży.
jessi74 pisze:wczorajsze spotkanie w sprawie adopcji Cezara nie doszło do skutku, poczekałayśmy z Asu pół godziny i wróciłam do domu, w drodze powrotnej odezwała się pani która miała przyjechać, miała kłopot z dojezdem, podając przyczynę , usprawiedliwienie uznałam za wystarczajace![]()
pani już umówi się bezpośrednio z Asu, jeśli mi bedzie pasowwało to też podjadę, z wczesniejszych maili i z rozmowy telefonicznej ani wydaje się być bardzo fajnamoże to domek dla Cezarka
_leśna_ pisze:Być może coś gdzieś w trakcie czytania przegapiłam - może mi ktoś napisać co się stało z psem ???
jessi74 pisze:jessi74 pisze:zdrowa zaszczepiona koteczka pilnie szuka domu stałego, jej dalszy pobyt w domu tymczasowym jest pod wielkim znakiem zapytaniaviewtopic.php?f=13&t=115379
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 78 gości