Fulda - dzika tri zniknęła bez wieści

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 04, 2010 11:21 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

:mrgreen: A potem siedza i patrza wszedzie, bo go szukaja.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sie 04, 2010 11:34 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

heh... Fulda zaczyna za mną chodzić. 8O
w nocy wstałam siusiu, a ona wstała z fotela i przyszła się położyć 3 metry ode mnie i się przyglądała.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro sie 04, 2010 12:27 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

villemo5 pisze:heh... Fulda zaczyna za mną chodzić. 8O
w nocy wstałam siusiu, a ona wstała z fotela i przyszła się położyć 3 metry ode mnie i się przyglądała.

Do zakochania jeden krok......jakoś tak to leciało nie? :ok: :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro sie 04, 2010 12:28 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

:D 8O :D :ok:

Wygląda na to ,że niedługo okaże się ,że Fulda jest
całkiem normalnym ,miziastym kotem :D
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro sie 04, 2010 12:33 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

Annaa pisze:

:D 8O :D :ok:

Wygląda na to ,że niedługo okaże się ,że Fulda jest
całkiem normalnym ,miziastym kotem :D

A ja wam powiem,że to zagrywka jest :wink:
To taka mała cwaniarka ,niechce pokazać że ją można rozpieszczać i miziać ,żeby się ludziom w głowach nie poprzewracało,że niby dzikiego kota oswoili :roll:
ale daję jej dwa tygodnie i wymięknie :ok:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro sie 04, 2010 12:51 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

Ja myślę ,że wymięknie szybciej :lol:
i jeszcze okaże się , że lubi nie tylko facetów :wink:
Obrazek

Annaa

Post » Śro sie 04, 2010 13:05 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

W każdym razie mój TŻ nie jest zachwycony pomysłem wypuszczenia jej :roll:
Tzn. on jest jak najbardziej za tym, żeby koty wychodziły, bo mamy bardzo dużą działkę... Ale mają wracac na noc do domu :ryk:
Dlatego najpierw chcemy Fuldę zsocjalizowac z naszymi kotami, żeby wiedziała, gdzie wrócić w razie potrzeby. I oczywiście cały szukamy domku stałego!! Niech ma dziewczyna swoich Duzych na własność!
U mnie naprawdę nie może zostać :(
Co roku zostaje u mnie jeden tymczas, za każdym razem jak przynosze nowe koty na Dt mam awanturę. Nie mogę dopuścić do tego, by Fulda została.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro sie 04, 2010 13:07 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

Trzeba oczywiście szukać i mieć nadzieję,że się zacznie sezon niedługo na koty.
A jeśli do tego kotka będzie nadal chętna do współpracy to tylko zwiększy jej szanse ..
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro sie 04, 2010 13:09 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

Villemo, ona jest piękna i młoda. Jeśli do tego będzie choć trochę pozwalała się głaskać i nie będzie syczała na ludzia to na pewno znajdzie dom. Wygląda na to, że wreszcie weszła na dobrą drogę :ok:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Śro sie 04, 2010 13:38 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

villemo5 pisze:W każdym razie mój TŻ nie jest zachwycony pomysłem wypuszczenia jej :roll:
Tzn. on jest jak najbardziej za tym, żeby koty wychodziły, bo mamy bardzo dużą działkę... Ale mają wracac na noc do domu :ryk:

Villemo już lubię twojego TŻa :roll:
ale oczywiście masz rację , Fulda musi mieć swoich dużych .
I na pewno będzie miała ,jestem tego pewna i cały czas trzymam za to :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Annaa

Post » Śro sie 04, 2010 14:06 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

Mały cacydupek pojechał, wreszcie przestała myslec o nim, a zajęła się sobą!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro sie 04, 2010 18:32 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

A cycydupek też jakoś sobie radzi.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Wstępna propozycja nowego imienia dla niego to Harry, Brudny Harry, bo ma niesamowite zdolności brudzenia się.

Ponownie zobaczę go za 9 dni. W piątek 13 będzie miał korygowaną przepuklinę.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Śro sie 04, 2010 19:12 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

Nowe imie oponce sie przyda :mrgreen:
Pamietam jak Figa do mnie przyjechala i jakie brudne lapska miala. A pachnialy... Serki :mrgreen:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sie 04, 2010 20:44 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

no ladnie... Wyjdzie na to ze oddaje brudne koty!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro sie 04, 2010 22:37 Re: Fulda i kociaki - Piękna i młoda TRICOLORKA szuka DS!!

Annaa pisze:
villemo5 pisze:W każdym razie mój TŻ nie jest zachwycony pomysłem wypuszczenia jej :roll:

Villemo już lubię twojego TŻa :roll:
ale oczywiście masz rację , Fulda musi mieć swoich dużych .
I na pewno będzie miała ,jestem tego pewna i cały czas trzymam za to :ok: :ok: :ok: :ok:

No, to może ona w dzień będzie wolnożyjąca, a na noc domowa :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]