Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:iza71koty pisze:Leje jak z cebra. Jesli nie przestanie.....To sobie nie wyobrazam karmienia dzisiaj.No tragedia. Pełno kałuż. Krzaki mokre. Znów trzeba będzie sie kilka razy przebierac i przemoknę do suchej nitki.
Nawet nie mam teraz jak do sklepu wyjść.
Jak nie przestanie, to nie ma szans zeby kociaki normalnie zjadły.....lub wogóle wyszły.
Lisiczka z Tęczy musi wyglądać makabrycznie. Pewnie jest cała przemoczona.
Kurcze!!!
Iza ,pamietasz wysłałam Ci takie specjalne "gumowe" spodnie, zebyś miała własnie na taką pogodę. Nie będziesz musiała przebierać sie tyle razy i wejdziesz w kazda, nawet wysoka trawe
kaska0980 pisze:witam się wieczorowo....
U Pana B wszystko w jak najlepszym porządeczku. Siusia tylko do kuwetki, wychodzi na spacerki, pilnuje się domu. Jest grzeczny, trochę maluchy podgryza jak go zdenerwują za bardzo, poza tym nie ma nic na sumieniu. No, może jeszcze mógłby zajmować mniej miejsca w łóżku, ale to szczegół. Wszystkie moje zwierzaki jakoś nabierają masy jak kładą się spać. Pan B poustawiał psy po kątach i czuje się Panem jak przystało na Pana B.
Rana wygląda dobrze, nie interesuje się nią wcale, to znaczy chyba tyle, że jest z nią wszystko ok.
iza71koty pisze:Iweta pisze:iza71koty pisze:Leje jak z cebra. Jesli nie przestanie.....To sobie nie wyobrazam karmienia dzisiaj.No tragedia. Pełno kałuż. Krzaki mokre. Znów trzeba będzie sie kilka razy przebierac i przemoknę do suchej nitki.
Nawet nie mam teraz jak do sklepu wyjść.
Jak nie przestanie, to nie ma szans zeby kociaki normalnie zjadły.....lub wogóle wyszły.
Lisiczka z Tęczy musi wyglądać makabrycznie. Pewnie jest cała przemoczona.
Kurcze!!!
Iza ,pamietasz wysłałam Ci takie specjalne "gumowe" spodnie, zebyś miała własnie na taką pogodę. Nie będziesz musiała przebierać sie tyle razy i wejdziesz w kazda, nawet wysoka trawe
Tak wiem Iwetko.Przysłałas też taką peleryne przeciwdeszczowa. Nie wiem czy pamiętasz?
Afatima pisze:Biedny ten mój Nikuś, taki na boku, samotnya może mi się tylko tak wydaje, i to wcale nie wygląda tak źle. Smutno tylko, że taki ostrożny i nieufny, to był taki wesoły dzieciak ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agushka, Blue i 79 gości