Celinka, Diego i Pyza - w swoich domach :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 02, 2010 9:14 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

Kicia super :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon sie 02, 2010 9:34 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

tamiss pisze:Kicia super :D

to prawda! potwierdzam. Celinka jest super.

Jutro podjedziemy na przegląd do CoolCaty. Niestety oczko pomimo zakraplania ciągle łzawi i troszkę ropieje, więc może będzie trzeba zmienić kropelki. Zobaczymy.
Przy okazji chyba umówimy się na sterylkę.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon sie 02, 2010 9:45 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

Numer z kiełbachą przedni!! :lol: . Ale co robić, Pan Bóg powiedział, że trzeba się dzielić :D

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Wto sie 03, 2010 13:48 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

No i jak tam po przeglądzie? Co z oczkiem? Jest już termin sterylki?
I dlaczego tu tak cicho :?: :?: :?: :!: :!: :!: ;)
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Wto sie 03, 2010 13:59 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

mój TŻ był dziś z Celinką u Ani CC. Malutka ma zatkany kanalik między oczkiem a noskiem. Trzeba go przepchać. Ania zrobi to podczas sterylki, którą mamy wyznaczoną na poniedziałek najbliższy.

Przepraszam, że tak lakonicznie, ale mam wq......wa straszliwego. Arnoldzik mi wraca z adopcji :(
Obrazek

magdaradek

Post » Wto sie 03, 2010 14:08 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

magdaradek pisze:mój TŻ był dziś z Celinką u Ani CC. Malutka ma zatkany kanalik między oczkiem a noskiem. Trzeba go przepchać. Ania zrobi to podczas sterylki, którą mamy wyznaczoną na poniedziałek najbliższy.

Przepraszam, że tak lakonicznie, ale mam wq......wa straszliwego. Arnoldzik mi wraca z adopcji :(

Wystarczy, że lakonicznie, ważne, że konkretnie.
Co do Arnoldzika... :evil: :evil: :evil: nie wypowiem się słownie, bo mnie wywalą , świat już na głowie stanął.
Współczuje.
Obrazek

andorka

Post » Wto sie 03, 2010 18:23 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

Magda, szykuj biegusiem ogłoszenie Celince, mała po sterylce już pod koniec tyg. będzie mogła iść na swoje, to Cię odciąży, ona ze swoją urodą i charakterem ma duże sznase na domek.
My ją róznymi kanałami już promujemy jak możemy.
Obrazek

andorka

Post » Wto sie 03, 2010 20:07 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

tak, Aniu, napiszę. Tylko dziś w ogóle nie mam weny...

do tego wszystkiego mała się dziś coś źle czuje :(
jak przyszłam z pracy to ciągle spała i spała..... kilka razy zachęcałam ją do zejścia i zabawy, ale nie chciała :(
jeść też nie chciała kolacji.... no i zwymiotowała na koniec jakimś wcześniejszym jedzeniem...
mam nadzieję, że to po prostu chwilowa niedyspozycja.
Strasznie nie lubię, gdy zwierzątko źle się czuje :(

potrzymajcie Cioteczki kciuki za zdrowie Celinki..........
Obrazek

magdaradek

Post » Wto sie 03, 2010 20:10 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

Może to przez te upały? :roll: kciukamy za panienkę... :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto sie 03, 2010 21:34 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

magdaradek pisze:tak, Aniu, napiszę. Tylko dziś w ogóle nie mam weny...

do tego wszystkiego mała się dziś coś źle czuje :(
jak przyszłam z pracy to ciągle spała i spała..... kilka razy zachęcałam ją do zejścia i zabawy, ale nie chciała :(
jeść też nie chciała kolacji.... no i zwymiotowała na koniec jakimś wcześniejszym jedzeniem...
mam nadzieję, że to po prostu chwilowa niedyspozycja.
Strasznie nie lubię, gdy zwierzątko źle się czuje :(

potrzymajcie Cioteczki kciuki za zdrowie Celinki..........

To, ze nie masz weny, to rozumiem bez żadnej dyskusji... echhh

ale, że mała się źle czuje, to bardzo martwi, co tam laska wykombinowała :( może następny rzut robali się obudził ? a może pogoda faktycznie? bo o to, ze coś trującego zjadła, to nawet nie śmię Cię podajrzewać.
Może stresik wizyty w lecznicy?

nooo, albo ciotka59 ma rację, ze kiełbasa :?: , oby :!:
jestem pierwsza do trzymania kciuków :ok: :ok: :ok:
Obrazek

andorka

Post » Śro sie 04, 2010 7:29 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

uffffffffff Celinka rano już ok. :ok:
Wczoraj przypanikowałam, bo wiadomość o Arnim i człowiek przewrażliwiony i zaraz mi się koty chorujące przypomniały i echhhhhhh :(

Ale Cela rano pięknie zjadła śniadanko i znowu kradła Rysiowi mychę, szalała, więc jest dobrze :mrgreen:
dziś coś wymodzę z treścią ogłoszenia, ale foty będą chyba jutro, bo dziś późno do domku wrócę.
Obrazek

magdaradek

Post » Śro sie 04, 2010 7:38 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

Kibicuję za znalezienie domku dla Ślicznotki :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro sie 04, 2010 8:00 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

:ok: :kotek:
Obrazek

krzsztof

Od: Nie wrz 27, 2009 15:43

[poprzednia][następna]