DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 02, 2010 10:43 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Agnes128 pani dzwoniła powiedziałam,że najpierw wizyta przedadopcyjna i pani wyraziła zgodę.
Obrazek
Znacie już KITĘ.Na zdjęciu jest w klatce i od dziś jest ta sama sytuacja[siedzi w klatce] bo straciła swoje miejsce pobytu ledwie je dostała[tak to jest z rodziną :cry: ]Jeśli wiecie coś na temat DT nawet płatnego czy hoteliku dla kotów,który może przyjąć dorosłą kotkę i umie przywrócić jej radość życia -PROSZĘ O WIADOMOŚĆ!!!Jest taka drobna i malutka,że mój ok.roczny kotek jest od niej większy a KITA ma ponoć 4lata.Jest zestresowana ciągłą zmianą miejsca i sytuacji.Może gdybym miała pomieszczenie nawet najmniejsze gdzie byłaby sama to byłaby spokojniejsza.Je tyle co"kot napłakał" i robi się coraz mniejsza.Może zrobić Allegro dla niej?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon sie 02, 2010 15:21 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Biedna kotulka, trzymam kciuki za dobry domek na stałe :ok:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pon sie 02, 2010 16:22 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Muszę coś wymyślić choćbym miała domek zbudować-niestety po ogrodzie biegają psy,głośno szczekają i miałaby wieczny stres.RATUNKU KTO ZNA HOTELIK DLA KOTÓW??? :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

J.D.

Post » Pon sie 02, 2010 17:19 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

podrzucam , bo tylko tyle mogę.
W necie pewnie sprawdziłaś.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sie 02, 2010 21:33 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

sabina skaza prowadzi hotel dla kotów.
Nie wiem, może warto napisać :?: I zapytać co i jak :?:

http://miauhotel.pl/
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto sie 03, 2010 7:20 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Na Białystok Online ogłaszają się dość często domowe hoteliki może warto spróbować ??

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Wto sie 03, 2010 7:40 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

poproś Agę by zmieniła tytuł w Twoim wątku na apel o pomoc dla kici! Koniecznie tak zrób i podbijaj watek by był na górze. Kazdy kto moze nich to zrobi.

Trzymam kciuki za kicię!
Obrazek

ASK@

Post » Wto sie 03, 2010 7:42 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

J.D., masz pw :P :P
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto sie 03, 2010 15:21 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Znalazłam drugi domek dla czarnego kociaka.Nareszcie ruszają adopcje :ok: :ok: Domek podesłała mi znajoma z Krakowa z forum :ok:
Rozmawiałam z Panią Martą i jest :ok: Domek jednorodzinny,niewychodzący.W domu jest 8 letnia dziewczynka zaznajomiona z obyciem z kociakami (krótko mówiąc nie maltretuje kota),a pozostałe dzieci są już dorosłe. Pani Marta adoptowała niedawno kociaka ze schronu,ale maluch miał panleukopenie i niestety odszedł za TM. W związku z tym Pani Marta szuka kociaka już zaszczepionego.Mój TŻ rozmawiał z Asią o tym domku i podał namiary Pani Marcie na J.D.,aby się skontaktowały.
Pani Marta zgodziła się na wizytę przed adopcyjną. Zaraz napiszę do znajomej koleżanki z Krakowa z prośbą o wizytę w tym domku.
Trzymajcie kciuki za pomyślną adopcję :ok: :ok:

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Wto sie 03, 2010 15:25 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto sie 03, 2010 17:15 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

:ok: :ok:
Czarnuszku do domku ! :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto sie 03, 2010 18:57 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Mam super wiadomość- Luspa z Białegostoku weżmie Kitę na DT.Czyż życie nie nabiera blasku jak sie słyszy i to tak szybko dobre wieści??CUDOWNIE-KITA OPUŚCI KLATKĘ.

J.D.

Post » Wto sie 03, 2010 19:10 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Agnes128 pisze:Znalazłam drugi domek dla czarnego kociaka.Nareszcie ruszają adopcje :ok: :ok: Domek podesłała mi znajoma z Krakowa z forum :ok:
Rozmawiałam z Panią Martą i jest :ok: Domek jednorodzinny,niewychodzący.W domu jest 8 letnia dziewczynka zaznajomiona z obyciem z kociakami (krótko mówiąc nie maltretuje kota),a pozostałe dzieci są już dorosłe. Pani Marta adoptowała niedawno kociaka ze schronu,ale maluch miał panleukopenie i niestety odszedł za TM. W związku z tym Pani Marta szuka kociaka już zaszczepionego.Mój TŻ rozmawiał z Asią o tym domku i podał namiary Pani Marcie na J.D.,aby się skontaktowały.
Pani Marta zgodziła się na wizytę przed adopcyjną. Zaraz napiszę do znajomej koleżanki z Krakowa z prośbą o wizytę w tym domku.
Trzymajcie kciuki za pomyślną adopcję :ok: :ok:

Uwazajcie z panleukopenią. Popytajcie dziewczyny z wieksza wiedza, na ile szczepienie chroni kociaka. Ludzie odkazaja po tym syfie mieszkania na wszystkie sposoby, a i tak nie ryzykuja dlugi czas brania kociąt. :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Wto sie 03, 2010 20:13 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

PP 8O
Po pp co najmniej przez 6 m-cy nie można brać kota. Tak twierdzi mój wet.I jeszcze twierdzi,ze cały dom powinien być odkażony. Na full!!!! lampa i mycie.Czy dom to zrobił? Sa zdania,ze wirus nawet 6 m-cy zalega po kątach.
wszystkie rzeczy po kocie powinny spalone lub wyrzucone. Konsultacja weta konieczna. Ja bym nie puszczała malucha.Nawet po 2 szczepieniu.
Zdania są różne, ale bez konsultacji nie zdecydowałabym się na wyadoptowanie malucha.
malucha.

Asia ma doświadczenie i to ona podejmie decyzję. Zrobi to co dla malca najlepsze!

Wizytę powinna przeprowadzić osoba ,która wie z czym sie "to je" i jakie pytania ma zadawac , na co zwrócić uwagę. A w takim wypadku (pp) powinna być to doświadczona osoba.
Obrazek

ASK@

Post » Wto sie 03, 2010 21:34 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Odklepiemy dzieciaka :ok:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

[poprzednia][następna]