anita5 pisze:Na fotce?
Nie, to Pelasia.
i taką białą muszkę ma, jak Nunuś?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Tak, i jeszcze fartuszek ma biały.![]()
Trochę fot:Amelka myje maluszka
Z Amelki wyszły okropne żyjątka, a właściwie NIEżyjątka. Ona to skóra, kości i wielgachny brzuch. Mam ochotę kląć. Ktoś sobie wziął w zeszłym tak zwanym sezonie śliczną koteczkę, bo musiała być cudnym kociątkiem, a potem co? Zero odrobaczania, zero opieki, że o sterylce nie wspomnę. No i teraz mamy efekty. Mam różne przemyślenia ostatnio, które mi nie pomagają wcale... Z kociąt też wyłazi co nieco, kupale są ohydne, czekam na uspokojenie brzuszków.Karmelek
Mój ulubieniec, pingwinek
Buranio wypatruje domku...
I odpoczywa
A to łapka pingwinka, biała z czarnymi opuszkami, cudeńko!No i ukochany Pucuś
Znowu zrobiło się gorąco, koty padnięte... To lato jakieś męczące takie.
anita5 pisze:Dzięki za kciuki.
Wczoraj zawieźliśmy Żabkę do jej domku. Wcześniej jeszcze dzwoniłam, bo ona zaczęła nagle bardzo mocno kichać, więc chciałam powiedzieć o tym domkowi. Domek powiedział, że czeka. Wyruszyliśmy zatem. Żabka w transporterku zrobiła straszliwą kupę, i niezbyt pięknie pachnąca wkroczyła do nowego domu. Zamieszkała z bardzo fajną rodzinką. Sympatyczni, mili ludzie, z kilkuletnią córeczką, świetną dziewczynką, która zaraz karmiła kotka z tatą w kuchni - bo oczywiście Żabka od razu zlokalizowała miejsce karmienia. Kuwetę zresztą też zaraz znalazła. Zwiedziła cały dom, weszła na stół, sprawdziła wszystko. Rodzina zachwycona nią. Okna zabezpieczone, karma z najwyższej półki...
Strasznie się cieszę, że tej małej tak się udało.
Jeszcze raz podziękowania dla Liwii_ za znalezienie domu![]()
![]()
![]()
Bardzo mnie ta adopcja podniosła na duchu.
mar9 pisze:bardzo się cieszę, że maleńka tak dobrze trafiłaLiwia ma dobrą rękę do ds
![]()
katebush pisze:zapomnialam zapytac jak sie czuje Kitus?
dagmara-olga pisze:pozdrowienia dla TŻta, niech wraca do zdrowia!
Podziwiam niezmiennie to, co robicie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Kankan, Lifter i 15 gości