DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 03, 2010 11:10 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Mogę ewentualnie wszystkim dosypywać do mokrego betaglukan. Nawet mam w domu.

Wysiadam. Roboty tyle, że nie wiadomo w co ręce włożyć. Zajmując się jednym, denerwuję się, że drugie, trzecie i czwarte leżą odłogiem - ale przecież nie da się robić kilku takich rzeczy jednocześnie :roll:

Dziś mija rok mojej pracy tutaj.

Rano Malutek asystował mi podczas kąpieli. Usiadł na brzegu wanny, wyciągnął łapeczki przed siebie i zaczął mruczeć jak traktor. Ja nie chcę go oddawać :crying:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto sie 03, 2010 12:18 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Wielbłądzio pisze: Spróbuję.[/size]

Sprobuj - warto.

Zdjecia dzeci sliczne :1luvu:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Wto sie 03, 2010 14:32 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Dzieci pod względem urody wrodziły się w Mamusię 8)
Pod względem intelektu niektóre też - ale zaznaczam, tylko niektóre :twisted: :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto sie 03, 2010 14:47 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Wielbłądzio pisze:Dzieci pod względem urody wrodziły się w Mamusię 8)
Pod względem intelektu niektóre też - ale zaznaczam, tylko niektóre :twisted: :wink:

no cale szczęście że zaznaczyłaś :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto sie 03, 2010 16:22 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Monika pisze:
Wielbłądzio pisze: Spróbuję.[/size]

Sprobuj - warto.

Powodzenia Wielbłądziu :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sie 03, 2010 17:49 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

alus1 pisze:
Wielbłądzio pisze:Dzieci pod względem urody wrodziły się w Mamusię 8)

no cale szczęście że zaznaczyłaś :twisted:

A o którym pomyślałaś, że się nie wrodził 8) ?
Fakt, mam na stanie jednego totalnego idiotę. Ale reszta należy do stworzeń mniej lub bardziej myślących.

Wielbłądzio

Post » Wto sie 03, 2010 21:10 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Ten mały mnie rozczula. Wołam "Młody!", a on od razu leci w te pędy, przysiada przy moich nogach i pytająco unosi swój śliczny uszaty łepek :1luvu:
Mnie chyba nie tylko całych czarnych kocurków nie można dawać. Nie można mi dawać w ogóle żadnych kocurków :oops:

A wiecie, jak Królewnie ładnie odrasta to wylizane do łysego futerko... ? Poza tym zaryzykuję stwierdzenie, że nieco się zaokrągliła :D Czyżby to od tej delikatesowej Cosmy :wink: ...?

Wielbłądzio

Post » Wto sie 03, 2010 21:11 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Tego się nie da wykluczyć 8) :wink:

bubor

Post » Śro sie 04, 2010 7:56 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Dzień dobry wszystkim.

Nie chce mi się zabrać do pracy :oops:
Na śniadanie wcięłam duża drożdżówkę z serem i rodzynkami, pięknie kurka pięknie, ostatnio codziennie jem rzeczy typu drożdżówki, pizza, ptasie mleczko :roll: , znając moje skłonności do tycia to na efekty nie bedę musiała długo czekać :twisted:

Wczoraj na dobranoc wyczesałam Macieja Kota i Burą Zielonoooką Gnidę. Od Macieja dostałam jak zwykle piękną mruczankę, od BZG - łapą z pazurami po rękach :twisted: Kolejna kandydatka na pasztet/smalec. Ale z jej futra, w przeciwieństwie do Lilkowego, raczej nie da się zrobić żadnego użytku, jest zbyt wyleniałe i matowe :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro sie 04, 2010 17:23 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

No co Ty z tym tyciem... Te chude paluszki z pierścionkiem na zdjęciu wcześniej to przecież Twoje? Jakoś trudno je połączyć z grubaskiem :D
Paluszek

Post » Śro sie 04, 2010 17:33 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Nie jestem jakoś bardzo gruba. Mam kilka kilogramów nadwagi, których chyba już nie potrafię się pozbyć :oops: , a poza tym - okrutną dziedziczną skłonność do tycia. Aha, no i przy tym wszystkim, jako typ depresyjny, z pragnienia za serotoniną często żywię się (zamiast normalnych posiłków) niemal wyłącznie słodyczami :roll:

Maluniek w piątek się wyprowadza...

Wielbłądzio

Post » Śro sie 04, 2010 17:39 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Będzie Ci go brakowało , co ? 8)

bubor

Post » Śro sie 04, 2010 17:42 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Tak :crying:
Moja maleńka krowiasta iskierka :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Śro sie 04, 2010 17:52 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Kiedyś tylko przewoziłem małą kocią pannicę z Krakowa do DT mniej więcej 100 km i............ :roll: jakoś ciężko było mi się z nią rozstać choć miaukoliła przez sporą część drogi , dwa tygodnie później dowiedziałem się że odeszła za TM będąc już w swoim domu , choróbsko pokonało ją w kilka dni ............... Zawsze będę pamiętał ten szary pyszczek z wystraszonymi oczami czasami nawet myślę że gdybym jej tam nie zawoził to może żyła by dalej w innym miejscu nie pokonana przez chorobę :roll:

bubor

Post » Śro sie 04, 2010 18:43 Re: Co Dranie to Dranie. Młody wyjeżdża już w piątek...

To tak jak ja ciągle pamiętam moją tymczasową złotoburą Lenkę, która odeszła na FIP-a w momencie, kiedy była już w swoim nowym, wspaniałym domu :( Też czasami sobie myślę, że gdybym nie zabrała jej stamtąd skąd zabrałam, być może choroba wcale by się u niej nie wykluła... Ale z drugiej strony: z całą pewnością w tamtym miejscu (tuż przy sporym i ruchliwym skrzyżowaniu) w końcu i tak zabiłby ją samochód, a przedtem zdążyłaby jeszcze narodzić następnych kocich nieszczęść (kiedy do mnie trafiła, była we wczesnej ciąży :( ). I tak źle i tak niedobrze :(

Mały szaleje.
A ja się przeżarłam makaronem z kurkami i serem pleśniowym. Ledwo oddycham :oops:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]