Radlin i koty Pani I. bez zmian ... WATEK DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 28, 2010 18:25 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

Betta pisze:
Obrazek

MALEŃSTWA W NIEBEZPIECZEŃSTWIE

okazało sie że to dziewczynka.... ma identycznie urokliwą siostre tylko że całą czarna.... dzieciaki są ruchliwe, bawią sie tu i tam , troszkę nieufne, ale zainteresowane czymś wychodzą do ludzia.....ciągle sa pod blokowiskiem, gdzie ludzie rozsadzali petardami zwierzaki w kanale...notabene tym samym w którym i te maluchy maja schrononioenie....

jeszcze raz apeluje....potrzebny dt....dla tych klocic (ja bym mogła zabrac kociaki na tydzien bo i tak obiecałam opieke nad jedynm maleństwek dogomaniaczki ktora wyjezdza.....jednak tylko do 7 lipca a potem nie wiem..... wprawdzie kotki są niezwykle urodziwe i myśle że szybko znalazłyby domki

również potrzebny jest dt dla kotów bluerat.... 3 maluchy (juz nie takie małe) juz prawie 2 miesiące okupuja łazienke, co daje juz troche w kośc domownikom..... mysle że zabranie chociazby 2 maluchów to juz jakies odciązenie....

czy ktoś ma mozliwość?

na weekendzie zrobimy nowe fotki i rusdzamy z ogłoszneiami pełna para...

KOTY Z SZOPY..

Miały byc dzis streylizowane ciezarne kotki... 2 wogóle sie nie pojawiły...za to była ta nieufna której nie dało sie złapac, nie złpałysmy równiez tej ostatniej spod szopy (strasznie płochliwa) ....za to pojechały 2 kocurki na kastracje

tutaj podziekowania dla :
- bluerat która załatwiła zabiegi i naciagneła debet Radlinek (oj-oj)
- Luss - która za darmo zrobiła kurs do boguszowic i odwiozła kocurki do radlina
- Eweiliny i jej mamy , któe zgodziły sie zaoopiekowac kotami

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Śro lip 28, 2010 21:41 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

jakby byli sponsorzy moglabym poszczepic moje radlinki
koszt jednego 25zl
Obrazek

missieek

Od: Czw cze 09, 2005 19:06

Post » Pt lip 30, 2010 9:43 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

hop hop

Betta

Post » Pt lip 30, 2010 10:42 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

NOWE CEGIEŁKOWE > http://allegro.pl/item1169055752_zdjeci ... iakow.html ...MOŻE KTOŚ POMOŻE BO TRZEBA KOCIAKI ZASZCZEPIĆ... NIE TYLKO U MISIEEK ALE I TE W FUNDACJI W KATOWICACH ..CZYLI RAZEM 7 SZTUK

Betta

Post » Sob lip 31, 2010 14:18 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

Byłam dziś w stadninie koty się mają dobrze :ok:
Gosiara

Post » Wto sie 03, 2010 12:49 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

Gosiara, dzięki że czuwasz !

Allegro dla kociąt radlińskich robie dopiero dziś bo musiałam zrobić zdjęcia kocicom , które wzięłam spod blokowisk :

Fiona
Obrazek
Obrazek

Suzi
Obrazek

APEL nadal aktualny : jesli do 7 - 10 sierpnia nie znajdzie się dla nich perspektywa ds, musze je eksmitować bo mój ojciec niestety cierpliwości już nie ma .... dt dla jednej mam , niestety nie mam dla drugiej....

dziewczyny sa przepiekne.... ciekawskie i uwielbiające polowania, jednak żeby przekonać sie do człowieka to trochę zejdzie... na rece nie daja sie wziac ... fucza prychają :( wczoraj dostały odrobaczenie (udało sie darmowo dostać ) no i szczepienia by sie przydały za tydzien jakis bo małe juz 2 miechy mają

zaraz uzupełniam rozliczenie znów jestem na minusie :/

Betta

Post » Wto sie 03, 2010 14:35 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

Jeśli potrzebny jest transport kotów na zabiegi, to ja do końca tygodnia mam wolne. Może udałoby się coś nam złapać? W klatce mogłabym też przetrzymać po zabiegu.

Betta - jak będziesz uzupełniała rozliczenia, to dodaj suchą karmę, którą dokupiłam Jagodzie viewtopic.php?f=1&t=111775&p=6214340#p6214340

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Pt sie 06, 2010 8:17 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

Jak na skąpe światło, to zdjęcia wyszły nieźle.

Źeby się jeszcze ktoś zakochał...i zabrał do domu.
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Pt sie 13, 2010 22:32 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

cisza jak makiem zasiał :(

i tu w wątku i ogólnie, nikt nie dzwoni po koty, wszystkie które poszły to jakoś tak przez znajomych/klientów

Fundacja na Rzecz Ochrony Zwierząt POD JEDNYM DACHEM w ramach Operacji Zabieg sfinansuje kastracje 2 kocurów radlińskich - tzn te co zostały zrobione 28.07 i został dług w lecznicy : 60zł

Dziękuję bardzo :) :1luvu: :kotek: :kotek:

Betta jeżeli masz jakieś zdjęcia tych kocurów, prześlij mi proszę na maila : bluerat@wp.pl
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Post » Pt sie 13, 2010 23:06 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

:ok: :ok: :ok: podnoszę:)
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pt sie 13, 2010 23:52 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

bluerat pisze:i tu w wątku i ogólnie, nikt nie dzwoni po koty, wszystkie które poszły to jakoś tak przez znajomych/klientów

Przecież sytuacja w miarę opanowana, to po co ma być szum, działanie? Ato, ze za rok będzie to samo, mało istotne :twisted:

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Pon sie 16, 2010 22:36 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

Jadę jutro do stadniny,jak wrócę zdam relacje...Być może uda mi się jakieś foty cyknąć...
Gosiara

Post » Wto sie 17, 2010 8:40 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

Super, to czekamy na fotki :)
Obrazek

bluerat

Post » Wto sie 17, 2010 13:57 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

bluerat, przesłałam ci te fotki kocurków... nie znalazłam na watku kasyK tego zaswiadczenia za zabiegi....nie wkleiłas czy ja znowu nie zauwazyłam ?

ludzie...pomogliście radlińskim kociakom ooogromnie.... wiem że forumowicze miau wydali sporo kasy na ich leczenie , utrzymanie itd...dzięki za to... ale mam prosbe.... pomóżcie jeszcze... bo bluerat została ze złotówką i Willym który ptrzebuje operacji powiek która kosztuje 600 zł (może ktos zrobiłby dla niego bazarek?) , z kolei ja i zerduszko jestesmy na minusie (patrzcie 1 post), ja sie zaporzyczyłam juz.. nie mam stałych dochodów a dziura 116 zł plus szczepienie i leczeni radlinek które wziełam 2 tyg temu... teraz widze że to bez sensu wszystko... mozna sie pogrążać w długach przy tym ratowniu kociaków, o które powinno jednak zatroszczyc sie miasto

powiadomiłam 2 fundacje , 1 zdeklarowała sie ze porozmawiaja z policją - rozeznaja sie w sprawie...ale chyba jeszcze do takiej rozmowy nie dosżło...do drugiej pisałam dzis...

tak jeszcze z wiadomości.... koty spod szopy nie maja co jesc...p.irena dostała troche suchej karmy a stołowka zamknieta weic nawet resztek nie maja... biała która miała ropomacicze jest chora ...wydzielina z oczu brązowo-krwista (moze to chlamydia)... kocia jest słaba ,znowu nie da sie do siebie zblizyc.... kiedy wyszła po sterylce ode mnie (2tyg na convalescence0 była niesamowicie pieknym dorodnym kociem który zaczał podchodzic i łasic sie do ludzi...teraz znowu jest kiepsko.... coś dziewcvzyne męczy ...ona powinna byc przynajmniej na dobrym jedzeniu, nie mówiąc juz o ewent antybiotykach... tyle zrobiliśmy a w efekcie ona umrze?

radlinki które wziełam 2 tyg temu ...maja świerzba (1 u mnie , 2 u kolezanki z dogo)
Obrazek

kocia Białaska- zdj sprzed 2 tyg kiedy spod oczu zaczynała leciec wydzielina...teraz jest duzo gorzej
Obrazek

Betta

[poprzednia][następna]