WRO,Baltazar nasz nowy i DROGI !!! nabytek S. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 03, 2010 8:29 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

to jak w tym tygodniu wygląda wożenie Gacusia na zabiegi? :oops:
i komu mam przekazać kaskę na zapłacenie? Tobie turkawka?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto sie 03, 2010 9:04 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

jessi74 pisze:to jak w tym tygodniu wygląda wożenie Gacusia na zabiegi? :oops:
i komu mam przekazać kaskę na zapłacenie? Tobie turkawka?

No własnie, czy Gacuś był wczoraj na rehabilitacji? czy coś się zmieniło?
Ja mogę pojechać w środę ale dajcie mi znać co i jak. Czy kotek bedzie do odebrania od Pani Marszałek?
i tam ma wrócić po zabiegu?

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto sie 03, 2010 9:55 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Jak tam Gacuś? Pogadałyśmy sobie wczoraj z Panią Doktor z Fizjo-Wetu, jak byliśmy z Mieczysławem. Niestety Mietkowi nie da się pomóc bo się okazuje że nie miał tylko pękniętej miednicy, musiał być bardziej połamany bo ma zrosty na styku miednicy i kręgosłupa, a już jest za późno na cokolwiek. Wcześniej wecie ani w Koninie ani tu tego nie zauważyli, no ale może to było na tyle "ukryte" że ciężko było.. nie wiem. Pani Doktor obmacała Mietka który nie chciał współpracować i stwierdziła że jest "bezczelnie oswojony" bo nie chciał przed nią uciekać jak go goniła żeby go zmusić do biegania. Co do Gacusia to mówiła, że trzeba spróbować ale tez bardzo ciężko to widzi i że całkiem możliwe że nic się nie da zrobić bo praktycznie nie ma czucia, te nerwy nie pracują. Mam nadzieję że Gacusiowi jednak uda się pomóc... :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sie 03, 2010 18:23 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Byłam z Gacusiem w sobotę u Pani Doktor. Wczoraj jadąc z Shirą do Pani doktor podrzuciłam go na pierwszą rehabilitację, ale wracając nie miałam czasu i nie porozmawiałam (zresztą Pani Doktor była zajęta). Jutro ja też go zawiozę, bo maluszki do czwartku będą u nas. W czwartek przyjeżdża Figaro, to być może w piątek pójdzie sama. Ale z tym jak to będzie czekamy do czwartku. W piątek Pani Doktor ma też powiedzieć jakie będą koszty rehabilitacji i pewnie będzie wstępnie wiadomo czy jest szansa na uratowanie łapki.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto sie 03, 2010 18:40 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

turkawka pisze:Byłam z Gacusiem w sobotę u Pani Doktor. Wczoraj jadąc z Shirą do Pani doktor podrzuciłam go na pierwszą rehabilitację, ale wracając nie miałam czasu i nie porozmawiałam (zresztą Pani Doktor była zajęta). Jutro ja też go zawiozę, bo maluszki do czwartku będą u nas. W czwartek przyjeżdża Figaro, to być może w piątek pójdzie sama. Ale z tym jak to będzie czekamy do czwartku. W piątek Pani Doktor ma też powiedzieć jakie będą koszty rehabilitacji i pewnie będzie wstępnie wiadomo czy jest szansa na uratowanie łapki.

z tego co pamiętam Figaro ma jeszcze piątek wolny, wiec faktycznie może pojedzie sama.
to ja w takim razie kasiorkę przelewam do Figaro, narazie 100zł :ok:

jessi74

Post » Wto sie 03, 2010 22:07 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

wkleję tu jeszcze jednego maluszka, gdyby ktoś szukał takiego kocurka, jest w Fundacji Azyl Nadziei w Opolu, ale z przywiezieniem kawalera do Wrocławia nie ma najmniejszego problemu :D
CoToMa pisze:Malutki Gołąbek szuka przytulnego gniazdka

Obrazek Obrazek Obrazek

Jestem malutkim kocurkiem, mam dopiero 2 miesiące. Zostałem znaleziony w kapuście, dlatego dostałem na imię Gołąbek. Podobno gołąbki są dobre, ale nigdy ich jeszcze nie jadłem Jestem milutkim koteczkiem, bardzo lubię być głaskany i przytulany. Mam bardzo ładne futerko, biało-bure i na dodatek w cętki i prążki. Uwielbiam się bawić, biegać i skakać. Tutaj gdzie jestem jest dużo innych kotków, ale każdy chciałby mieć swój własny dom. Ja też bym chciał, bo słyszałem, że dom to coś bardzo fajnego. Jestem już zaszczepiony i odrobaczony. W każdej chwili mogę się spakować, żeby wyruszyć w podróż do domu. Może Ty masz dla mnie domek?

jessi74

Post » Śro sie 04, 2010 13:56 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

ale śliczny kociak :1luvu:

Agness78

Post » Śro sie 04, 2010 20:16 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Agness78 pisze:ale śliczny kociak :1luvu:

zgadzam się w 100%

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro sie 04, 2010 20:23 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Zapraszam na bazarek Kociego Życia: viewtopic.php?f=20&t=115258
Dziewczyny nie raz nam pomogły, wesprzyjmy je chociaż zaglądaniem na wątek...
Książki fajne, może ktoś się na coś zdecyduje :ok: :)

Agness78

Post » Pt sie 06, 2010 7:46 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

ostatnie godziny bazarku , zparszamy, może ktoś sobie coś wypatrzy :D viewtopic.php?f=20&t=115055

jessi74

Post » Pt sie 06, 2010 20:03 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Witam po urlopie. A więc tak ,Gacuś był dziś po raz kolejny na rehabilitacji,łapka nie wyglada za dobrze, ale wstępna diagnoza będzie w poniedziałek. Tak bardzo chcę wierzyć, że łapkę da się uratować :( W poniedziałek dam znać jaka jest decyzja i co będzie dalej
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pt sie 06, 2010 20:50 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Figaro52 pisze:Witam po urlopie. A więc tak ,Gacuś był dziś po raz kolejny na rehabilitacji,łapka nie wyglada za dobrze, ale wstępna diagnoza będzie w poniedziałek. Tak bardzo chcę wierzyć, że łapkę da się uratować :( W poniedziałek dam znać jaka jest decyzja i co będzie dalej

:ok:

jessi74

Post » Sob sie 07, 2010 13:04 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

Skoro o urlopie mowa, to wrzucę parę zdjęć maluszków z wakacji:

Gacuś:
Obrazek Obrazek

Shira:
Obrazek Obrazek

Brando:
Obrazek Obrazek
(tak wiem, nie powinnam mu pozwolić oglądać telewizji, ale on tak bardzo chciał zobaczyć Roberta Kubicę)

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie sie 08, 2010 7:01 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

No , nie wiem kto mał lepszy urlop, kociaste widać ,że mały ful wypas :piwa: :piwa:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pon sie 09, 2010 7:23 Re: dt Figaro,Gacek-łapka niewładnaZBIERAMY NA REHAB. s.43-44

:) śliczne foty :) Czyli rozumiem że dziś Gacuś ma transport do lecznicy na rehabilitację?

Agness78

[poprzednia][następna]