POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 02, 2010 15:19 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

Caragh pisze:Zaraz się okaże, ze 4 koty zostały ukradzione przed cala grupę osób, cały spisek normalnie 8) Pewnie w 10 albo nawet więcej ukradli biednej pani kotki, no.

Współczuje tylko tym, którzy w zamian za pomoc tej pani dostali od niej takie problemy... :roll:

W tej sytuacji rzeczywiście ciekawe ile jeszcze osób oskarży. Kto będzie następny? To jest typ osoby, która obarcza winą innych za swoją nieodpowiedzialność.
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Pon sie 02, 2010 15:19 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

majku33krakow pisze:
CZŁOWIEKA mozna ZNISZCZYC ŁATWO GORZEJ TO POTEM NAPRAWIC.PISZE TO OGOLNIE BO NIE ZNAM sprawy.

justa nie przejmuj sie,robic trzeba swoje,starsza kobieta nie wie co mówi,nie przejmuj sie ,szkoda nerwów.

dokladnie jak mowisz :) To sa tylko puste slowa, bo dowodow na to brak. Moze nawet te koty same uciekly?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sie 02, 2010 15:21 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

kaja555 pisze:z tego co się ostatnio orientuję, to Pani nikogo już nie wpuszcza do domu, żeby pomóc kotom, nie przyjmuje karmy i Grażynę chyba też już podała na policję o kradzież tych 4 kotów...

ręce opadają

ja tez?! 8O 8O Mowilam; niebawem cale miau bedzie o to oskarzone :wink:
Ciekawe, kto nastepny w kolejce :roll:

Kociara82

Post » Pon sie 02, 2010 15:27 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

Caragh pisze:Zaraz się okaże, ze 4 koty zostały ukradzione przed cala grupę osób, cały spisek normalnie 8) Pewnie w 10 albo nawet więcej ukradli biednej pani kotki, no.

Współczuje tylko tym, którzy w zamian za pomoc tej pani dostali od niej takie problemy... :roll:

i nie tylko ta czworka, ale pozostale koty tez.... :roll:
Niech sie ta pani cieszy ze w Polsce nie ma czegos takiego jak chyba w Wielkiej Brytanii jesli sie nie myle-Policja dla zwierzat. Nawet kiedys taki program lecial w tv vhyba na animal planet. Tam takim osobom sila odbieraja zwierzeta.
Tu po dobroci, w lagodny sposob chcialy jej niektore osoby pomoc, teraz moga miec przez to spore nieprzyjemnosci... :evil: :evil:

Iljova pisze:W tej sytuacji rzeczywiście ciekawe ile jeszcze osób oskarży. Kto będzie następny? To jest typ osoby, która obarcza winą innych za swoją nieodpowiedzialność.

podejrzewam, ze na tych wymienionych tu osobach sie nie skonczy... :roll:

Kociara82

Post » Pon sie 02, 2010 15:32 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

Kociara82 pisze:podejrzewam, ze na tych wymienionych tu osobach się nie skończy... :roll:

:ryk: Czyli co, tylko czekać aż i mnie poda, bo bywam w Tychach :D Choć kobiety nie znam nawet z obrazka... Kociaro,a może Ty do kolejki? :twisted: ;)
Przykro mi tylko, ze tyle stresu będzie to kosztować osoby, które zwyczajnie chciały pomoc... :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sie 02, 2010 15:33 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

Caragh pisze:
Kociara82 pisze:podejrzewam, ze na tych wymienionych tu osobach się nie skończy... :roll:

:ryk: Czyli co, tylko czekać aż i mnie poda, bo bywam w Tychach :D Choć kobiety nie znam nawet z obrazka... Kociaro,a może Ty do kolejki? :twisted: ;)
Przykro mi tylko, ze tyle stresu będzie to kosztować osoby, które zwyczajnie chciały pomoc... :roll:

nie zdziwie sie, jak bedziemy podejrzewane o wspoludzial jako wspolniczki Justyny :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Pon sie 02, 2010 15:33 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

A skąd napięta atmosfera 8O Ta osoba może skoczyć koleżankom generalnie. Nie ma dowodów, że to jej koty jak sądzę.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon sie 02, 2010 15:36 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

powtarzam po raz kolejny: ZADNYCH DOWODOW NIE MA NA NIKOGO!!!
Ale wystarczy, ze z powodu tych pomowien kilka osob ma zszargane nerwy...

Kociara82

Post » Pon sie 02, 2010 15:39 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

Zofia&Sasza pisze:A skąd napięta atmosfera 8O Ta osoba może skoczyć koleżankom generalnie. Nie ma dowodów, że to jej koty jak sądzę.

Napieta? 8O Ode mnie chyba nie ma napietych fluidow ;) Mnie kobiecina smieszny z takimi bezpodstawnymi oskarzeniami. Ale wyobrazam sobie, ze dla Justy np. to dodatkowa (btw. bezsensowna) strata czasu takie latanie na policje i tlumaczenie sie z czyjegos widzimisie 8)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sie 02, 2010 15:50 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

Caragh pisze:
Zofia&Sasza pisze:A skąd napięta atmosfera 8O Ta osoba może skoczyć koleżankom generalnie. Nie ma dowodów, że to jej koty jak sądzę.

Napieta? 8O Ode mnie chyba nie ma napietych fluidow ;) Mnie kobiecina smieszny z takimi bezpodstawnymi oskarzeniami. Ale wyobrazam sobie, ze dla Justy np. to dodatkowa (btw. bezsensowna) strata czasu takie latanie na policje i tlumaczenie sie z czyjegos widzimisie 8)

No fakt. Ja taka mało wrażliwa raczej jestem... Głównie się uśmiałam - a w moim przypadku chodziło o więcej kociastych :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon sie 02, 2010 16:39 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

Przepraszam ale zdublował mi się post,więc jeden usunęłam
Ostatnio edytowano Pon sie 02, 2010 16:47 przez Iljova, łącznie edytowano 1 raz

Iljova

Post » Pon sie 02, 2010 16:41 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

Kociara82 pisze:
majku33krakow pisze:
CZŁOWIEKA mozna ZNISZCZYC ŁATWO GORZEJ TO POTEM NAPRAWIC.PISZE TO OGOLNIE BO NIE ZNAM sprawy.

justa nie przejmuj sie,robic trzeba swoje,starsza kobieta nie wie co mówi,nie przejmuj sie ,szkoda nerwów.

dokladnie jak mowisz :) To sa tylko puste slowa, bo dowodow na to brak. Moze nawet te koty same uciekly?

Tak, nie zdziwiłabym się gdyby faktycznie uciekły, bo z tego co piszecie to ja będąc kotem tak właśnie bym zrobiła :D

Caragh pisze:

najgorsza jest właśnie ta strata czasu, bo takie wyjaśnienia na policji to nie kwestia 5min. tylko więcej.

Iljova

Post » Pon sie 02, 2010 17:10 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

chyba kazdy z nas, gdyby byl na miejscu ktoregokolwiek z kotow tej pani nawialby gdzie pieprz rosnie i to z predkoscia swiatla w trybie natychmiastowym :D :D :D :D

Kociara82

Post » Pon sie 02, 2010 17:19 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

czy te cztery kotki, które zaginęły (lub bardziej jak z 997, które zostały uprowadzone przez nieznanych sprawców) były wysterylizowane?

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Pon sie 02, 2010 18:49 Re: POMOCY - 37 kotów i 6 psów! Potrzebne szczepionki, karma...

Kotki nie były sterylizowane , nie udało sie :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

[poprzednia][następna]