[WRO] Basia i Szurek w domach; pojawiły się nowe kotki :( !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 02, 2010 15:34 Re: [WRO] Basia i Szczurek już mają DSy :)

No muszę powiedzieć o tej adresówce bo mi jakoś do głowy nie przyszło. Tylko słuchajcie są może takie obroże co po mocniejszym pociągnięciu się zrywają? Chodzi mi o to żeby Ermilka nigdzie się nie zaczepiła :? Albo jakieś takie z których łatwo się uwolnić - może takie jak gumka od gatek :roll: :ryk:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon sie 02, 2010 16:09 Re: [WRO] Basia i Szczurek już mają DSy :)

JaEwka pisze:No muszę powiedzieć o tej adresówce bo mi jakoś do głowy nie przyszło. Tylko słuchajcie są może takie obroże co po mocniejszym pociągnięciu się zrywają? Chodzi mi o to żeby Ermilka nigdzie się nie zaczepiła :? Albo jakieś takie z których łatwo się uwolnić - może takie jak gumka od gatek :roll: :ryk:

Ja używam Lupina. Nie odpięła mi się nigdy (w końcu wieczną gwarancję mają ;) ). Słyszałam że Trixie to badziew. Ale jak się boisz to możesz jej kupić obrożę zapinaną taką jak pasek do spodni, z klamra a nie na zatrzask. Miałam kiedyś taką ale chyba oddałam... wiesz co może brat będzie miał bo chyba dla Miki kupiłam, a ona i tak nie chciała chodzić w niej.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 18, 2010 18:47 Re: [WRO] Basia i Szczurek już mają DSy :)

Ermilka ostatnio przyniosła wielką żywą larwę motyla 8O bleee Ale za to miałam okazję zobaczyć bo nigdy nie widziałam :ryk:
Obrazek

JaEwka

Post » Sob paź 09, 2010 16:32 Re: [WRO] Basia i Szczurek już mają DSy :)

Ratunku!!! Jakiś kierowca wyrzucił na ten sam parking, na którym była Basia, kotkę z dwoma maluchami :evil: Kotka wyprowadziła młode gdzieś w krzaki, na razie nie można ich zlokalizować, sama regularnie przychodzi na stróżówkę na karmienie :(

Kocicę oczywiście złapię na sterylkę, tylko jest ten sam problem, co z Basią - co z nią dalej zrobić? :( Już nie mówiąc o kociakach...
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Sob paź 09, 2010 17:01 Re: [WRO] Basia i Szurek w domach; pojawiły się nowe kotki :( !!

no to pięknie :evil: :evil: :evil:
a pod mój blok przybłąkał się miziasty czarny kocurek pełnojajeczny :cry:
Nakarmiłam go i już 3 dzień przychodzi jak z pracy wracam, próbuje wejść na klatkę i płacze :cry:
Ja już nie wiem co się dzieje.... co robić? dzisiaj o 8 rano już był pod garażem :(

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie paź 10, 2010 1:07 Re: [WRO] Basia i Szurek w domach; pojawiły się nowe kotki :( !!

O matko :evil: No to się porobiło..
Obrazek

JaEwka

Post » Wto paź 12, 2010 16:09 Re: [WRO] Basia i Szczurek już mają DSy :)

Kruszyna pisze:Ratunku!!! Jakiś kierowca wyrzucił na ten sam parking, na którym była Basia, kotkę z dwoma maluchami :evil: Kotka wyprowadziła młode gdzieś w krzaki, na razie nie można ich zlokalizować, sama regularnie przychodzi na stróżówkę na karmienie :(

Kocicę oczywiście złapię na sterylkę, tylko jest ten sam problem, co z Basią - co z nią dalej zrobić? :( Już nie mówiąc o kociakach...

o matko :-( co z nią i co z maluszkami :-(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

[poprzednia]