Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:Kropencjusz przywitał... a jakże .....wedle swoich możliwości ... rozmontowując w drobny mak zabawkę, którą im niedawno nabyłam ...nie pamiętam jak to się nazywa - taki tunelik z zakrętami i z dziurami na wierzchu, żeby można było wsadzić łapkę i popychać piłeczkę, która jest w środku.... Piłeczkę oczywiście zgubił...
jak złapałam nerwa ... to Kropencjusz sam zabawkę "naprawił" wsadzając tam swoją ulubioną skaczącą piłeczkę od Ginbutkowej ... Ten kot mnie ZADZIWIA ...
widziałam jak to zrobił... po prostu podłubał łapką w tuneliku, piłeczki nie znalazł, to poszedł, wziął w zęby swoją i po prostu wrzucił do środka ... Zaczynam bać się coraz bardziej tej jego pomysłowości ...
![]()
mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:Kropencjusz przywitał... a jakże .....wedle swoich możliwości ... rozmontowując w drobny mak zabawkę, którą im niedawno nabyłam ...nie pamiętam jak to się nazywa - taki tunelik z zakrętami i z dziurami na wierzchu, żeby można było wsadzić łapkę i popychać piłeczkę, która jest w środku.... Piłeczkę oczywiście zgubił...
jak złapałam nerwa ... to Kropencjusz sam zabawkę "naprawił" wsadzając tam swoją ulubioną skaczącą piłeczkę od Ginbutkowej ... Ten kot mnie ZADZIWIA ...
widziałam jak to zrobił... po prostu podłubał łapką w tuneliku, piłeczki nie znalazł, to poszedł, wziął w zęby swoją i po prostu wrzucił do środka ... Zaczynam bać się coraz bardziej tej jego pomysłowości ...
![]()
Kropencjusz musiał być mechanikiem w poprzednim wcieleniu![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:Kropencjusz przywitał... a jakże .....wedle swoich możliwości ... rozmontowując w drobny mak zabawkę, którą im niedawno nabyłam ...nie pamiętam jak to się nazywa - taki tunelik z zakrętami i z dziurami na wierzchu, żeby można było wsadzić łapkę i popychać piłeczkę, która jest w środku.... Piłeczkę oczywiście zgubił...
![]()
![]()
![]()
O to, to.
mar9 pisze:Gibutkowa pisze:mar9 pisze:Kropencjusz musiał być mechanikiem w poprzednim wcieleniu![]()
![]()
![]()
O to, to.
Ty się tak nie ciesz, jak on taki zdolny to sam zmontuje machinę teleportacyjną i kiedyś zastaniesz go na swoim balkonie![]()
Gibutkowa pisze:mar9 pisze:Ty się tak nie ciesz, jak on taki zdolny to sam zmontuje machinę teleportacyjną i kiedyś zastaniesz go na swoim balkonie![]()
atak Kropkowatych istot z kosmosu
mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:Kropencjusz przywitał... a jakże .....wedle swoich możliwości ... rozmontowując w drobny mak zabawkę, którą im niedawno nabyłam ...nie pamiętam jak to się nazywa - taki tunelik z zakrętami i z dziurami na wierzchu, żeby można było wsadzić łapkę i popychać piłeczkę, która jest w środku.... Piłeczkę oczywiście zgubił...
![]()
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:bo nikt Kropencjusza nie odwiedza... A on się ciągle pakuje ...
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:bo nikt Kropencjusza nie odwiedza... A on się ciągle pakuje ...
![]()
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:bo nikt Kropencjusza nie odwiedza... A on się ciągle pakuje ...
![]()
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:bo nikt Kropencjusza nie odwiedza... A on się ciągle pakuje ...
![]()
tak .. . tak .... pakuje się do tej dobrej cioci Gibutkowej, co mu paczuszki przysyłała ....![]()
W ramach protestu pakuje się też Młody, bo jest molestowany ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, Paula05, pibon i 139 gości