w skrócie po dłuższym pobycie na innych wątkach: panny Mazurzanki (Anna Dymna i histeryczka Kreska) od przepływa były u mnie chwile ino, teraz grzeją tyłeczki u mruffki
na DT jest Henryczek (ma swój wątek osobny, wcześniej był u SIN), oczywiście burasek, i jak to burasek:
z FANTASTYCZNYM charakterem.
Ja wyjeżdżam, nie ma mnie do 24go września; co oczywiście nie powoduje braku opcji adoptowania kociaka: wszelkie info udziela Dorot, Sin i Marea. A konkretnie: pytanie o kociaka i mozliwości adopcji SIN oraz Marea, oglądanie i wydanie kociaka za akceptacją Sin lub Marei to DOROT (posiada klucze i będzie bywać

), ewentualnie mój TZ (poza forum, namiary ma Marea i Dorot).
A oto i kawaler na wydaniu, czyli PIĘKNY HENIUŚ
(kawaler jak kawaler, on jest maleńki, kocie dziecko

)

Do Henryczka jest ino dwa ale:
jednoale: ma wrazliwy układ pokarmowy co oznacza że nie można go karmić świństwami i karmę zmieniać ostrożnie. ot, filozofia cała.
drugieale: Henius kocha człowieki i kocha zabawę. Może być jako jedyny kociak w domu ale wtedy
nie złazi z ludzia 
Najlepiej jakby miał kocie lub psie (a tak, psy też luuubiiii) towarzystwo do wyganiania się; przytulać i tak woli się do ludzia choćby miał wokół siebie całe stado.
Dom TYLKO niewychodzący (lub wychodzący w szeleczkach czy do zabezpieczonego wolierą ogrodu), umowa adopcyjna obowiązuje ofkorse.