Thorkatt pisze:yosia pisze:kot balkonowy obszczal TZtowy sztormiak, ktory sie suszyl na balkonie, grabi sobie dupek jeden
Może to nie kot, może sztorm był.
Znaczy sie kocurek.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:yosia pisze:kot balkonowy obszczal TZtowy sztormiak, ktory sie suszyl na balkonie, grabi sobie dupek jeden
Znaczy sie kocurek.
Znaczy sie kocurek.
yosia pisze:Thorkatt pisze:yosia pisze:kot balkonowy obszczal TZtowy sztormiak, ktory sie suszyl na balkonie, grabi sobie dupek jeden
Znaczy sie kocurek.
kocurek kocurek, jajca juz wczesniej wypatrzylam. tylko problem jest taki, ze dzis uslyszawszy chrupanie na balkonie, wyjrzalam i zastalam nam balkonowego kota nr 2. nie wiadomo wiec który to nasikal. a ten nowy to nie wiem skad sie wzial, pierwszy raz go tu widzialam. albo kumpel pierwszego i dostal cynk o jedzeniu, albo ma taki dobry wech
Mruczeńka1981 pisze:Bry!!
Dzisiaj mamy trochę gościAle mam nadzieję, że chociaż Mała nie da popalić
Dobrze, że chociaż koty grzeczne
Mruczeńka1981 pisze:Bry!!
Dzisiaj mamy trochę gościAle mam nadzieję, że chociaż Mała nie da popalić
Dobrze, że chociaż koty grzeczne :mrgreen:
Mruczeńka1981 pisze:No to wykrakałam-mieliśmy pierwszą kolkęA koty zdrowe, tylko mniej sypiają jak Mała dokazuje i dlatego grzeczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 148 gości