Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiara pisze:Cameo słyszałam że masz jakąś Szykretke do adopcji? Moja znajoma szuka,jest dyrektorką szkoły w Zabrzu,kocisko by miało sie u Niej dobrze
mar9 pisze:Anita5 ma do adopcji malutką szylkretkę Żabkę.
Cameo pisze:Zdjęć jest bardzo dużo - od wyboru do koloru. Poszperaj w wątku. Zaraz wyślę Ci PW z namiarami, chciałam wcześniej, ale zablokowałaś sobie opcję
Cameo pisze:mar9 pisze:Anita5 ma do adopcji malutką szylkretkę Żabkę.
Z całym szacunkiem mar9, ale chyba nie zauważyłaś że pytanie było skierowane do mnie. Czy mogłabyś się za przeproszeniem - nie wpitalać?![]()
Malutka i miziasta szylka od Anity, ma przecież większą szansę na dom, niż moja płochliwa Buka. Dajcie moim kotom szansę, w czym są gorsze od tych Anitowych
Gosiu, Psocia jest teraz coraz bardziej odważna, wychodzi przy ludziach, tylko dotknąć się nie daje
Gosiara pisze:Amando kiedy mogę Was nawiedzić?Odkąd Michał przyjeżdza do mnie jakoś nie mamy okazji się spotkać
qlenka pisze:gdyby był, być może miałabym dla niego dt... musiałabym to oczywiście potwierdzić. jeśli możecie to skontaktujcie się proszę z Amandą, bo szkoda żeby chłopak zmarnował się...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 159 gości