» Wto sie 03, 2010 9:51
Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.6
każdy mógłby pójść do marty, trzeba tylko jej to szybko zgłosić i zawieźć kotka
a ja mam dylemat, dziś rano dzwoni kobieta a z białegostoku, jest zdenerwowana, nie może mówić, ktoś jej podał namiary na mój hotelik z forum. ma możliwość przewieźć kota od siebie gdyni, chce płacić nawet z góry za 2 mies. pyta się czy 20 zł za dobę? mówię ze z forum zrobię znaczną zniżkę i trzymała by niemalże po kosztach. sytuacja taka: ktoś podrzucił jej kotkę domową, niesterylizowaną na DT na 2 tyg i nie odebrał jej. kobieta ma w jednym pokoju 8 kotów, kotka jest zestresowana, nie je. ja boję się jednej sytuacji: że koszty np. leczenie przeze mnie kotki przerosną opłatę za hotelowanie, boję się ze zostanę z kotką dorosła na wieki wieków amen (bo tu mam dziewczyny z pkdt i w razie trudnej sytuacji zawsze pomogą)- jaką mam pewność, ze ta pani stanie na rzęsach żeby wyadoptować kotkę? kotka nie jest po sterylce, musiała bym ja ciąć, a u mnie w pokoju jest obecnie 8 kotów z pkdt, plus koty klientów. skoro ona boi sie innych kotów- to wynika że ja mam wiecej kotów w jednym pokoju niż ona. u kasprzyka czeka 6 kotów na zabranie do mojej królikarni, w wolierze 4 stoczniowcy, w garażu elizabeta i krówek a w górnym mieszkaniu moje 2 lapsy. nie wiem po prostu co robić, bo i tak musiałabym kotce oddać cały boks, który by już nie zarabiał na kotach klientów, a nie miała bym sumienia liczyć po normalnej cenie tylko po mega zniżce. to jest małe piwo- co będzie jak ja z kotką zostanę? mam nieadopcyjną tośkę, i ona chyba też juz mi pozostanie w spadku po akcji OLIWA. głowa mnie boli od myslenia, a mam juz tylko 2 dni na decyzję, bo transport miałaby się dobyć 05.08.