DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 22:35 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:

Oszczał szafkę w korytarzu. Nie Maluń rzecz jasna :twisted:
Marcelibu, co Ty na to :roll: ...?

Wszystko widziałam. NIE MA MOWY! :mrgreen:

Że go niby znów nie chcesz znaczy :roll: ...?
:crying:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lip 30, 2010 22:42 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Wielbłądzio pisze:
genowefa pisze:A kiedy Malutek się przeprowadza? Widziałam się dzisiaj z jego mamą. Przemiła kicia :1luvu: No ale zdrowa, nie ma żadnej tragedii w postaci rany na karku, to pewnie nikt jej nie wieźmie :(

Moje małe ADHD :twisted: prawdopodobnie pójdzie na swoje pod koniec nadchodzącego tygodnia... Już sobie wyobrażam, jak będę po nim płakała :oops: , na szczęście w każdej chwili będę mogła go odwiedzić (że to kawałek drogi pociągiem, to inna sprawa, ale... Malut jest tego wart :1luvu: ). Mam wrażenie, że przez te dwa tygodnie, kiedy u mnie jest, Irynio BARDZO urósł, z kociaka robi się już taki podlotkowaty. Ciekawe, co z niego ostatecznie wyrośnie :wink:

Tak, czasami już od malucha można powiedzieć, że kot bedzie miał fajny charakter 8) A z Maluta na pewno wyrośnie Wielgaśny Koczur :mrgreen: Co innego może wyrosnąć z jedynaka wychuchanego przez mamusię i Panią Starszą dbającą, aby kotom jeść nie zabrakło?

Czekam na foty 8)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt lip 30, 2010 22:55 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Cokolwiek by nie wyrosło, z całą pewnością będę TO widywać i fotografować, więc sami zobaczycie :D
Od dwóch tygodni o ogólny dobrostan dziecięcia dba też Ciocia Wielbłąd (Wujek B. świadkiem, w jakim tempie Maluń sprząta z miseczki kultową businą Cosmę), a w bardzo niedalekiej przyszłości toż samo stanie się jednym z bieżących priorytetów przyszłej Mamy Marysi 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob lip 31, 2010 9:38 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Wielbłądzio pisze:Z tym, że jak wiadomo, znalezienie domu dla 4-miesięcznej, pospolicie czarnej dachówki może trochę potrwać :roll: ...

Ekhm, czarne jest piękne i ludzie (niektórzy :roll: ) właśnie czarnych szukają :!:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob lip 31, 2010 14:10 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Skoro już o fotach mowa 8) :wink: .................................

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

O filmiku nie było mowy ale też jest :mrgreen: ................http://www.youtube.com/watch?v=-iLNT24NhYQ

:wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lip 31, 2010 15:20 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Aaaaa! :1luvu: Śliczności!
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob lip 31, 2010 15:39 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Ślicznyyyyyy kociak :love: :love: :love: :love:

I jaki ładny pierścionek się załapał na zdjęcie :)

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob lip 31, 2010 16:20 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Alyaa pisze:I jaki ładny pierścionek się załapał na zdjęcie :)

To mój zaręczynowy, jedna z nielicznych pamiątek, jakie zostały mi po K. i tamtych szczęśliwych latach... Srebro, księżycowy metal, bo hippiski przeważnie nie lubią złota :wink: ... Jakoś w sierpniu minie 10 lat jak go noszę...

Wielbłądzio

Post » Sob lip 31, 2010 16:38 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Alyaa pisze:Ślicznyyyyyy kociak :love: :love: :love: :love:

I jaki ładny pierścionek się załapał na zdjęcie :)

To fakt , jest ozdobą Twoich dłoni :wink:

bubor

Post » Sob lip 31, 2010 16:40 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Tak, zgadza się, kocinek jest śliczny i kochany :1luvu:
I sami widzicie, jak wspaniale dogadują się z Wujkiem Bezmóżdżem :mrgreen:

Kotylionek właśnie opędzlował puszeczkę Cosmy z kurczakiem i tuńczykiem (na jedno posiedzenie, w mniej niż 5 minut, jak zawsze :roll: ), zwinął się w kłębuszek i śpi. W nocy spał razem ze mną i niektórymi Draniami na kanapie w dużym pokoju, w idealnej zgodzie, wściubiony gdzieś w kąciku w nogach. Bałam się trochę, że coś mu przez sen niechcący zrobię, w końcu odrobina różni się nieco gabarytami od moich osobistych spasionych wielkich darmozjadów, nie jestem przyzwyczajona do takich kruszynek w łóżku. Ale na szczęście nic się nie stało, zresztą Malut jest sprytniejszy jak ładniejszy (choć chyba trudno w to uwierzyć, kiedy się na niego patrzy :1luvu: , nie ;)?) i na pewno w razie czego w porę by nawiał. Cieszę się, że taki z niego bezproblemowy, zgodny, pogodny i fajny kociak, M. będzie miała prawdziwą pociechę... Tym większą, że ona też jest raczej zwolenniczką koczurków, nie bab :wink:

Aha, Paweł. Opowiesz reszcie forum, jak ta maleńka zagłodzona kocina rzuca się na pieczarki wyskubane z pizzy :roll: ? Reszta Drani też zresztą była ową pizzą niezwykle zainteresowana - biedne, biedne, biedne wychudzone zaniedbane stworzenia :cry:

Z ogłoszeń drobnych:
Sprzedam tanio nowiutki dywanik z naturalnego futra. Kolor ciemnobrązowo-beżowy, w pręgi i zakola (tzw. makowce ;)). Gęsty, cieplutki, miły w dotyku. Cena do uzgodnienia, kwota płatna na konto Marcelibu :mrgreen:

Prawie na moich oczach obszczał nowy patchwork :twisted: :twisted: :twisted: Złapałam na gorącym uczynku - żeby nie było, że nie mam dowodów :twisted: Żesz q***a, mam dosyć :twisted:

Wielbłądzio

Post » Sob lip 31, 2010 16:59 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Największą siłę przebicia mają wszelkie ogłoszenia ze zdjęciem :mrgreen: ..................

Obrazek

Obrazek

Obrazek

bubor

Post » Sob lip 31, 2010 17:05 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Zgadza się, to właśnie rzeczona skórka. A raczej jej pierwszy właściciel w przedostatnim dniu swojego kaprawego życia :twisted:

Fotki proponuję umieścić również we właściwym wątku - kotów Cioci M. :twisted:

Wielbłądzio

Post » Sob lip 31, 2010 17:07 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Wielbłądzio pisze:Zgadza się, to właśnie rzeczona skórka. A raczej jej pierwszy właściciel w przedostatnim dniu swojego kaprawego życia :twisted:

Fotki proponuję umieścić również we właściwym wątku - kotów Cioci M. :twisted:

To się da zrobić 8) :wink:

bubor

Post » Sob lip 31, 2010 20:04 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Ale się wujkom będzie nudziło jak Malut pojedzie ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob lip 31, 2010 21:03 Re: Co Dranie to Dranie. Malut w akcji: FILMIK i fotki s. 82 :)

Może nie będzie tak źle 8) :wink: ..........................

Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

bubor

[poprzednia][następna]