Jak Szelma KOTY tresowała - ufff.... s.56

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto cze 15, 2004 12:43

Basia_D pisze:Klakier- z powodu gratiwtacji i zwisłobrzucha, ma w tyłku wszytsko co jest powyżej 1cm nad ziemia, chyba, że jest to sofa, na której można się wygonie rozłozyć i przspać 23godziny

hehehe!! :D

czyli jest nadzieja, że mój Dyzio kiedyś zwolni! :D
Bo ostatnio nawet regal z książkami zwiedził 8O

Ja m,u od początku nie pozwalałam, ale Tomi spolegliwy byl; i teraz kociku się w głowie przewraca. Np. nad ranem zasnął ze mną - przykryty moją kołdrą i z głową na mojej poduszce!!! 8O
Obrazek

Szelmaa

Od: Pon maja 24, 2004 10:59

Post » Wto cze 15, 2004 12:44

Szelmaa pisze:ale Tomi spolegliwy byl; i teraz kociku się w głowie przewraca. Np. nad ranem zasnął ze mną - przykryty moją kołdrą i z głową na mojej poduszce!!! 8O

norma, Klakier tak uwielbia ze mną spać, włazi na łóżko, ja koc do góry, Klakii wzdłuż mnie i kimamy, wystają dwa łby: rudy i biało-czarny

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Wto cze 15, 2004 12:48

Oberhexe pisze:Szelmaa, drobna rada: jeśli chcesz zachować jajorki Dyzia i go na reproduktora przeznaczyć, to nie zganiaj kota ze stołu, bo Ci będzie na wystawach zwiewał z sędziowskiego stolika.

niee.. chyba jednak mi się nie chce ;)
Śliczny jest, ale tak chyba każdy mówi o swoim zwierzaku ;)

Chyba, że ktoś kto się zna, powiedziałby mi, że naprawdę warto ;)
Obrazek

Szelmaa

Post » Wto cze 15, 2004 12:50

Basia_D pisze:
Szelmaa pisze:ale Tomi spolegliwy byl; i teraz kociku się w głowie przewraca. Np. nad ranem zasnął ze mną - przykryty moją kołdrą i z głową na mojej poduszce!!! 8O

norma, Klakier tak uwielbia ze mną spać, włazi na łóżko, ja koc do góry, Klakii wzdłuż mnie i kimamy, wystają dwa łby: rudy i biało-czarny

hehehe!! jak leżę przed telewizorem, to Dyzio się kładzie na kocu. I koniecznie muszę go objąć, bo w przeciwnym wypadku zaczyna burczeć :D

A w nocy to różnie bywa. Dzisiaj go zgarnęłam pod kołdrę, bo chciałam ostudzić jego entuzjazm do aportowania ;). potem spał koło łóżka, potm w przedpokoju między butami, a jak poszłam, to wrócił do sypialni i spał z Tomim :D
Obrazek

Szelmaa

Post » Wto cze 15, 2004 12:53

Szelmaa pisze:A w nocy to różnie bywa. Potem spał koło łóżka, potm w przedpokoju między butami :D

Tam to zawsze uwala się Junior i to nie koło butów, ale w butach i to najlepiej w tych "świeżo" ściągniętych ze stóp. No cóz, każdy ma swoje ulubiony perfumy.

Basia_G

Post » Wto cze 15, 2004 12:55

Szelmaa pisze:kochany -a jak ostatnio pyskuje!!

dzisiaj buszował do bladego świtum, a jak wreszcie mu się zebrało na spanie, to zadzownił mój budzik. Usłuszałam wściekła MIAU!! i zobaczyłam wściekłego - bo obudzonego - Dyzia :twisted:

za 15 minut budzik zadzwonił ponownie. i znowu wściekłe MIAU!! i pioruny z tych bursztynowych oczu :twisted:

:lol:

Skąd ja to znam :wink: Tylko Axel pyskuje przeważnie wtedy, kiedy nie pozwala mu sie na coś, co mu się bardzo podoba...

Axel

Od: Pt mar 07, 2003 20:59

Post » Wto cze 15, 2004 12:55

Basia_D pisze:Tam to zawsze uwala się Junior i to nie koło butów, ale w butach i to najlepiej w tych "świeżo" ściągniętych ze stóp. No cóz, każdy ma swoje ulubiony perfumy.

heheheh!!! :lol: :lol:

to mój Dyzio chyba uwielbia Lenor, bo pasjami ściąga mi skarpetki z suszarki, które potem z zapałem morduje! :lol: :lol:
Obrazek

Szelmaa

Post » Wto cze 15, 2004 12:57

Szelmaa pisze:
Basia_D pisze:Tam to zawsze uwala się Junior i to nie koło butów, ale w butach i to najlepiej w tych "świeżo" ściągniętych ze stóp. No cóz, każdy ma swoje ulubiony perfumy.

heheheh!!! :lol: :lol:

to mój Dyzio chyba uwielbia Lenor, bo pasjami ściąga mi skarpetki z suszarki, które potem z zapałem morduje! :lol: :lol:

albo wyciąga z miski umieszczonej w wannie zamoczone gacie, które okazują się za cieżkie i ponętnie zwisają z brzegu wanny

Basia_G

A moje koty sa kulturalne, o! :D
Na stole spia, siedza, dlubia w nosie i sie tluka...ale gdy jemy kotow na stole nie ma, same sie tego nauczyly, o!
Za to Stasiek kocha wanne i umywalke i caly czas moze tam siedziec tylko czekam jak mi pod prysznic wejdzie, bo odkreconego kranu i lejacej sie wody wcale nie unika :D Z poduszki tez mnie zaraza wygryza, a Rys pod koldra sie okopuje, Rysiek tez daje sygnal: "koniec pracy" siada doopskiem na klawiaturze, wywala sie na boczek, wlacza traktor i poluje jedna lapa na mysz :D
7 życzeń, 7 kotów, 7 dni tygodnia

Nigra

Od: Pt sty 16, 2004 13:37

Axel pisze:Skąd ja to znam :wink: Tylko Axel pyskuje przeważnie wtedy, kiedy nie pozwala mu sie na coś, co mu się bardzo podoba...

Dyziul ostatnio nic innego nie robi TYLKO pyskuje :D

mógłby być z niego niezły koci polityk - wygadany i z tupetem :smiech3:
Obrazek

Szelmaa

Post » Wto cze 15, 2004 13:01

Szelma, moj Rys jest strasznie gadatliwy, nigdy nie zostaniesz bez odpowiedzi...nawet jak na nia nie czekasz :D a pyskuje tez zajadle

Nigra

Post » Wto cze 15, 2004 13:02

"koty wyglądem upodobniły sie do naleśnika z dużymi oczami Obchodzą te moje japonki szeeeeeerokim łukiem, spod futra wystają tylko niby-nóżki długości 1 cm, oczy są większe niz pięciozłotówka z rybakiem i strach widoczny na zjeżonych ogonach "

DOORKA, jakbym to widziała :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Janka

Od: Nie gru 01, 2002 1:49

Post » Wto cze 15, 2004 13:03

B ostatnio pyskuje wetowi .
ObrazekObrazekObrazek

Bomba

Od: Czw sty 31, 2002 23:09

Post » Wto cze 15, 2004 13:04

DOORKA, ja poprosze o zdjęcie tych klapek, powiem diabłom, że jak się nie ustatkuja to im to cholerstow kupię i powywieszam w domu, jak czosnek przeciwko wampirom ;-)

Basia_G

Post » Wto cze 15, 2004 13:07

DOORKA, do zdjec butow to ty dodaj pare zdjec dziewczynek co? ilez mozna czekac kobieto :D

Nigra

[poprzednia][następna]