Witam na pierwszym gibutkowym bazarku-licytacji

Przedmiotami na bazarku-licytacji są 3 komplety biżuterii hande-made by Gibutek

przy użyciu kryształów Swarovski oraz srebrnych elementów (próba 925 czyli standardzik). Każdy komplet składa się z 3 elementów: 2 kolczyków i 1 wisiorka (UWAGA! Łańcuszek nie wchodzi w skład kompletu! Mój ci on

i nie oddam

).

Cele aukcji są trzy jak sama nazwa wskazuje

:
Cel pierwszy to leczenie Juranda z tego wątku:
viewtopic.php?f=1&t=113315Cel drugi to rehabilitacja Gacka z tego wątku:
viewtopic.php?f=1&t=108136&start=630Cel trzeci to operacja obcięcia ogonka Filemonka z tego wątku:
viewtopic.php?f=13&t=114873 
Koszt przesyłki listem poleconym ekonomicznym pokrywam ja - jeśli ktoś chciałby jakiś inny sposób przesyłki (z właściwą dopłatą do kosztu wylicytowanego przedmiotu) to odsyłam do cennika Poczty Polskiej
http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm 
Dzięki uprzejmości JaEwka

pieniążki za wylicytowane przedmioty będą przesyłane na jej konto (gdyż ja nie posiadam konta internetowego). Po zaksięgowaniu wpłaty na koncie JaEwki wysyłam wylicytowany przedmiot.

Bazarek-licytacja rozpoczyna się dziś i kończy w niedzielę 08.08.2010 o godzinie 21:00
DO LICYTACJI SĄ:
1. Komplet z kryształkami de-art w kolorze montana (taki jeansowy, przezroczysty), kolczyki wiszące z biglami
cena wywoławcza 30zł
komplet "montana" licytuje

Aleba za 30
Panikota za 35zł
2. Komplet z kryształkami de-art w kolorze peridot (jasny zielony, przezroczysty), kolczyki na sztyfcie z barankami

cena wywoławcza 30zł
komplet "peridot" licytuje

Myshka za 30zł

Jej siostra za 35zł

Myshka za 40zł
Jej siostra za 45zł3. Komplet z kryształkami teardrop w kolorze jet (całkiem czarne, nieprzezroczyste), kolczyki na sztyfcie z barankami
cena wywoławcza 30zł
komplet "jet" licytuje
Czarna_Nutka za 30złSERDECZNIE ZAPRASZAM!!!PS. Proszę wybaczyć jakość zdjęć
mam po pierwsze nieprofesjonalny aparat a po drugie jestem kompletnym beztalenciem w robieniu zdjęć.