Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 27, 2010 15:50 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Dziękujemy Panie Krzysztofie :) jeśli pan jest spokojny i pewny to my już też :)

Jak to dobrze, że się udało Balbince tak dobrze trafić :)

Pozdrowienia dla jej tajemniczej nowej Dużej, która być może nas czyta... i może kiedyś się tu odezwie... hmmm??...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Wto lip 27, 2010 16:13 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Ja też dziękuję za dobre wiadomości :) Martwiłam się, tak ja wszyscy tu zgromadzeni. Stąd moje dopytywania. Teraz będę już spała spokojna o Balbinkę. Jeszcze raz dziękuję. Mam nadzieję, że będzie się Pan z nami dzielił na wątku wieściami od Balbinki :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto lip 27, 2010 16:58 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

bulba , LSVC dziekuje za wyrozumiałość

Zawsze bede sie dzielił jak bedzie cos nowego

a teras jeszcze raz kilka wyjasnien czemu nie pisałem itd

Najpierw byłem chory ,w urodzinki zaświeciłem babci znicz (*) pojechałem do balbinki zrobiłem fotki i tego samego dnia wywołałem sobie zdjecia u fotografa / po pewnym czasie chciałem umiescic zdjecia na forum patrze a tu SZLAK TRAFIŁ APARAT i teraz napisz na forum ze aparat nie działa pojechałem kupiłem nowy aparat ale ze starego zdjec juz nie odzyskałem wiec co mi pozostało zrobic zdjęcie w zdjeciu i wiem ze jakosc nie najlepsza ale są:-)

Chorobowe musze teraz w pracy nadrobic wiec niemam za duzo czasu teraz jeszcze pogoda sami widzicie jaka jest .problemy z internetem kable pozrywane czekałem czekałem aż sie do czekałem ze narazie internet jest :ok:

503017846

Od: Nie cze 20, 2010 19:24

Post » Wto lip 27, 2010 18:23 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Reasumując, p.Krzysztofie - możemy spać spokojnie? :D

Tyle nerwów i te dopytywanie, niedowierzanie itd. to tylko i wyłącznie z troski o Balbinkę.
Proszę nie mieć za złe.

Udanego urlopu :ok:

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Wto lip 27, 2010 19:14 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

violavi pisze:Reasumując, p.Krzysztofie - możemy spać spokojnie? :D

Tyle nerwów i te dopytywanie, niedowierzanie itd. to tylko i wyłącznie z troski o Balbinkę.
Proszę nie mieć za złe.

Udanego urlopu :ok:

violavi dziekuje ale muwiąc szczerze czytając po jakims czasie te posty to miałem ochote odejść z forum na zawsze!!!!!!!!

Teraz na dniach jade na urlop wiec nie piszcie ze Krzysztof nic nie pisze znowu milczy ...przyjde odezwie sie podziele sie wiadomosciami moze gdzies na urlopie bedzie internet wejde napisze itd

pozdrawiam Krzysztof

503017846

Post » Sob lip 31, 2010 14:28 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Panie Krzysztofie, rozumiem chęć do odejścia z forum, ale proszę zrozumieć też nas - Gibutkowa świetnie wyjaśniła, na czym polega przeczulenie forumowiczów... Teraz, kiedy wyjeżdża Pan na urlop, będziemy spokojniejsi: wiemy, co się dzieje, nie znika Pan bez słowa...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie wrz 26, 2010 18:38 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Czy są jakieś nowe wieści o Balbince w jej nowym domu?...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie wrz 26, 2010 20:04 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Też właśnie wyczekuję wieści. Trochę czasu już minęło...
Obrazek

bulba

Post » Pon wrz 27, 2010 21:11 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

LSVC pisze:Czy są jakieś nowe wieści o Balbince w jej nowym domu?...

:?: :?: :?:
Obrazek

bulba

Post » Czw wrz 30, 2010 13:14 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

No i cisza :?
Obrazek

bulba

Post » Pt paź 01, 2010 7:11 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

tak bym nie chciała, by wróciły moje poprzednie złe przeczucia :roll: :roll: :roll:
a wystarczyłoby parę słów... tak dla uspokojenia
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie paź 03, 2010 12:32 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Witajcie U Balbinki jest Ok.:-) ale nie umie zapomnieć jej i (*)Babci

pozdrowienia Dla ludzi z forum :D

503017846

Post » Nie paź 03, 2010 13:56 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

503017846 pisze:Witajcie U Balbinki jest Ok.:-) ale nie umie zapomnieć jej i (*)Babci

pozdrowienia Dla ludzi z forum :D

Czy możemy liczyć na szerszą relację? Takie zdawkowe stwierdzenia jakoś mało mnie uspokajają

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie paź 03, 2010 15:40 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

a wiec kilka słów......

Byłem na wakacjach ( ale myślami byłem w domu )

Po urlopie skontaktowałem się z nową właścicielką Balbinki że chce sie spotkać nie było problemu pojechałem do sklepu ( Market) nakupiłem to co Balbinka lubi wypiliśmy kawkę ciastko ......no i cóż wiecej napisać ...(Balbinka akceptuje koty nowej właścicielki).. Kolejne spotkanie za miesiąc

Nie mam jak Wam tego udowodnić ale musicie uwieżyć na słowo!!( na kolejnym spotkaniu w LISTOPADZIE ZROBIE ZDJĘCIA I DAM NA FORUM!!! )

Pozdro!!i cmoki dla Waszych pupili

Krzysztof

503017846

[poprzednia][następna]