Jurand*Kot Niebieski*Białaczka* Jest dobrze

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 29, 2010 21:54 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Ja oczywiście mogę kupić i wysłać co Ania sobie zażyczy, lecz myślę że warto zastanowić się i przeliczyć koszty.
Czysty beta glukan stosowałam u mojego kota i zadziałał bardzo dobrze. W ciągu niecałych 3 miesięcy leukocyty wzrosły mu z 3,7 na 7,8.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt lip 30, 2010 9:21 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

phantasmagori pisze:
Gibutkowa pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:JA POLECAM sCANUMUNE...

Porównaj sobie skład Scannomune (ilość beta-glukanu) ze składem ilościowym Immunodolu (link podałam parę postów wcześniej) i przelicz na dawkę beta-glukanu. Sanomune wychodzi duuuużo drożej. ;)

Moim zdaniem najtaniej wychodzi czysty beta glukan. Immunodol to też w sumie beta glukan + Vehiculum (nielecznicza substancja pomocnicza nadająca lekowi postać), dodatkowo zawiera magnez który nie jest konieczny w przyswajaniu beta glukanu.
Koszt opakowania immunodolu to ok 27zł opakowanie beta glucanu to gdzieś 32zł przy czym jedna kapsułka starcza na ok miesiąc na jednego kota. Różnica nieporównywalna.
Za resztę Ania mogła by np kupić 2 dawki zylexisu , który też może być potrzebny :roll:

Na pewno ale nie trzeba się bawić w dawkowanie ;) jedna tabletka dzienni i git ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lip 31, 2010 8:20 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

jak sytuacja u Juranda ? :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob lip 31, 2010 9:40 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Witam

wczoraj Jurand nawet nieźle się czuł, choc temperatura pierwszy raz od dawna znowu skakała - rano o koło 6 było 37,8, po południu troche powyżej 38 stopni, a późnym wieczorem normalna 38,6 stopnia
wczoraj tez miał nawet apetyt ładny - sam zjadł ponad 3/4 tacki recovery - na jakieć 3-4 razy, reszte dopchałam strzykawką; dałam też namoczone, ugniecione suche- papkę do strzykawki i tez poszło, choć troche pluł
wczoraj qpki nie było, moze dziś będzie, on się mało jeszcze rusza, to pewnie tez ma znaczenie
żółci już nei ma ale nadal blady bardzo,czekam na leki, będę w poniedziałek

dziś jest bardziej zamulony, zmeczony, temp rano chyba 38,3 lub 38,4 jakoś tak

na chwile obeną nie wchodzimy z żadnym interefonem, nie teraz, musimy poczekać, nić na siłę, zostajemy przy tym co jest -czyli wzmacniacze, w tym srebro koloidalne plus leki na anemię i oczywiście dobre jedzonko
węzły chłonne pod pachami są powiększone,

ja mam zawalone oskrzela, jadę na antybiotyku teraz i nie czuje się rewelacyjnie

proszę o zaglądnaie na nasze bazarki, tam jest masa magnesów, które leżą u mnie w domu, szkoda by było, by się zmarnowały, a naprawdę ładnie wyglądaja na lodówce-bardzo potrzebuje kupić karme też dla innych kotów
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob lip 31, 2010 10:36 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Aniu, podasz linki do bazarków?
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Sob lip 31, 2010 11:02 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Sob lip 31, 2010 11:03 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

To ja zapraszam jeszcze na ten bazarek

viewtopic.php?f=20&t=114593

mysza_7

Od: Wto lip 18, 2006 17:35

Post » Sob lip 31, 2010 12:37 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

dzięki dziewczyny :1luvu:

BARDZO PILNE

Domu szuka młodziutka ok. 4 miesięczna jasno-srebrna koteczka!!!
Znajduje się w mieszkaniu koleżanki, którym się opiekuje, tak jako Ozi.
Kotka została dziś przyniesiona przez mojego męża- wyciągnieta ją z kanału , z budowy, gdzie stawiają blok.
Kotka jest 100% oswojona, jednak ma straszne pchły, wielkie rany na grzbiecie i świerzba. Mąż był z nią wu weta- dostała spota na kark na pchły.

Potrzebny jest orydermyl, bo ja mam już końcóweczke,a w uszach jest kopalnia! nie dam rady kupić juz nowego teraz

Kotka potrzebuje domu i karmy.

Anna Rylska

Post » Sob lip 31, 2010 12:42 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Anna Rylska

Post » Sob lip 31, 2010 12:46 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

założyłam na szybko wątek, bardzo proszę zaglądać i porzucać

viewtopic.php?f=1&t=115082

Anna Rylska

Post » Sob lip 31, 2010 13:15 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Anna Rylska

Post » Sob lip 31, 2010 13:18 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

wyjęte igiełki z łapek :1luvu: i brzuszkiem do góry :1luvu:
słodycz ,cukier ,miód :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob lip 31, 2010 13:20 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Bry :) Meldujemy się z kciukami

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]