Tylko teraz zaczaruj w druga stronę, a miotłę proszę postaw w kącie, no szklana kula oczywiście na stoliku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
przeplyw pisze:Widziałem kiedyś kota z małym dzwoneczkiem na szyi. To dobre rozwiązanie jakbym był przy nich na stałe, ale tak, jak mnie zabraknie, to będą miały kłopot z polowaniem
jhet pisze:Mój kot kiedyś zaklinował się w kaloszu... (czego on tam szukał?!)![]()
Kasia D. pisze:U mnie - liczne galopy w panice z uchem reklamówki zaczepionym na szyi.
Rajd a`la batman + zrzucanie z półek, stołów i biurka wszystkiego co stoi na drodze...
vega013 pisze:Nie napisałam, że w Koterii były wolne miejsca dopiero na 31 sierpnia. Zapisałam 3 kotki i kocura.
XAgaX pisze:vega013 pisze:Nie napisałam, że w Koterii były wolne miejsca dopiero na 31 sierpnia. Zapisałam 3 kotki i kocura.
![]()
![]()
z jednej strony super, że aż takie zainteresowanie, z drugiej- mamy 31, ale LIPCA...
![]()
![]()
za zabiegi
vega013 pisze:XAgaX pisze:vega013 pisze:Nie napisałam, że w Koterii były wolne miejsca dopiero na 31 sierpnia. Zapisałam 3 kotki i kocura.
![]()
![]()
z jednej strony super, że aż takie zainteresowanie, z drugiej- mamy 31, ale LIPCA...
![]()
![]()
za zabiegi
Nic na to nie poradzęMusimy poczekać ten miesiąc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 657 gości