Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marlon pisze:Fajnie macie, ja nic nie wyadoptowałam
Sabina a sprawa z Gdanska nie moze sie zajac ktos z Gdańska?
Marlon pisze:Dopiero zobaczylam ze dzialasz w sprawie kotkow na politechnice, ja dostalam tel ze mam koty zabrac, poprosilam o zdjecia, powiedzialam ze ogloszenia porobie, nikt sie juz nie odezwal...
shallabi pisze:witam wszystkich,
przegladam dzisiaj trojmiasto.pl a tam takie ogloszenie w dziale zwierzeta:
Witam. Mam 4 male kotki do oddania , proszę o pilny kontakt gdyż nie chcę ich usypiać , kotki mają zaledwie 3 dni i chętnie bym je rozdała zamiast je usypiać proszę. chętnych o szybki kontakt będę niesamowicie wdzięczna.
E-mail: wacha44@wp.pl
Miasto: Gdańsk
Tel./fax: 583038031
Ulica: Ugory 7/1
co zrobic poradzcie? czy istnieje jakies prawo ktore na usypianie nie pozwala? chetnie zadzwonie do kobiety, zeby zaproponowac jej inne wyjscie z sytuacji, tylko, ze to sa 3 dniowe kotki. Oddanie do schroniska pewnie nie wchodzi w rachube. Pytam, poniewaz nie mam doswiadczenia z az takimi maluchami.
pozdrawiam
Marea pisze:shallabi pisze:witam wszystkich,
Witam. Mam 4 male kotki do oddania , proszę o pilny kontakt gdyż nie chcę ich usypiać , kotki mają zaledwie 3 dni i chętnie bym je rozdała zamiast je usypiać proszę. chętnych o szybki kontakt będę niesamowicie wdzięczna.
co zrobic poradzcie? czy istnieje jakies prawo ktore na usypianie nie pozwala? chetnie zadzwonie do kobiety, zeby zaproponowac jej inne wyjscie z sytuacji, tylko, ze to sa 3 dniowe kotki. Oddanie do schroniska pewnie nie wchodzi w rachube. Pytam, poniewaz nie mam doswiadczenia z az takimi maluchami.
pozdrawiam
Jeżeli masz ochotę pomóc tej Pani i poszukać im domków jak mama je wykarmi to ok, ja - być może posypią się na mnie gromy...zabrałabym kociaki do uśpienia, jeśli kotka nie ma warunków na ich odchowanie odpowiednich i opieki ze strony karmicielki...kociaków i tak jest od groma a większość z tych które się rodzi nie dożywa nawet 3 m-cy życia bo chorują i umierają badź giną w innych okolicznościach....smutne ale prawdziwe....
za dużo się naoglądałam w ostatnich m-ach kociego nieszczęścia i niestety nie uratujemy wszytskich kociat
shallabi pisze:Witam. Mam 4 male kotki do oddania , proszę o pilny kontakt gdyż nie chcę ich usypiać , kotki mają zaledwie 3 dni i chętnie bym je rozdała zamiast je usypiać proszę. chętnych o szybki kontakt będę niesamowicie wdzięczna.
shallabi pisze:witam wszystkich,
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 52 gości