Wieczorem koniec bazarku-ciuchy-na koty! Filuś poleca s.3 :D

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 19:01 Re: Wieczorem koniec bazarku-ciuchy-na koty! Filuś poleca s.3 :D

Jasdor, już Ci piszę priva :)
Byłam w szpitalu na operacji kolana i dopiero co wróciłam, dlatego ostatnio nie byłam na forum, ale już nadrabiam ;) Zaraz Ci poślę nr konta! :mrgreen: Bluzka czeka :)

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Pt lip 30, 2010 19:22 Re: Wieczorem koniec bazarku-ciuchy-na koty! Filuś poleca s.3 :D

:1luvu:
czekam z niecierpliwością - a kolanu szybkiego powrotu do zdrowia :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lip 31, 2010 0:10 Re: Wieczorem koniec bazarku-ciuchy-na koty! Filuś poleca s.3 :D

daggie pisze:
XAgaX pisze:dostałam list, niestety w kurtkę nie wejdę- na metce jest rozm. 40, ja mam 44 - a zastanawiałam się po opisie, czy nie będzie dla mamy - rozm. 48... :P
na szczęście się nie zmarnuje- pojedzie na Stawki, na pewno się komuś przyda :)

Jejku... przepraszam Cię strasznie, czy ja coś pokopałam z wymiarami tej kurtki? Kurczę, nie chciałam Cię w żaden sposób w błąd wprowadzić... Strasznie mi przykro!
Mam Ci oddać piniondz, czy jak to rozwiążemy?

nic strasznego się nie stało- nie zmarnuje się :) jak masz wielkie wyrzuty sumienia, możesz przelać kasę na Kasę Kastracyjną- ale ten bazarek też był na kastracje, więc potraktuj to jako darowiznę na cel ciachowy :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw sie 12, 2010 11:37 Re: Wieczorem koniec bazarku-ciuchy-na koty! Filuś poleca s.3 :D

W drugim poście zrobiłam rozliczenie bazarku, czekam jeszcze na wpłatę od Duszki, żeby wysłać malinową tunikę :)

Jak chcecie to mogę wkleić rachunki czy coś-żeby było, żem nie przetraciła piniondzów, tylko na sierściuchy poszło :)

daggie

Post » Czw sie 12, 2010 11:52 Re: Wieczorem koniec bazarku-ciuchy-na koty! Filuś poleca s.3 :D

A ja nawet nie napisałam, że bluzeczka doszła :oops: :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 12, 2010 12:11 Re: Wieczorem koniec bazarku-ciuchy-na koty! Filuś poleca s.3 :D

jasdor pisze:A ja nawet nie napisałam, że bluzeczka doszła :oops: :1luvu:

To dobrze, że doszła :D I co, bedzie? :D

daggie

Post » Czw sie 12, 2010 12:40 Re: Wieczorem koniec bazarku-ciuchy-na koty! Filuś poleca s.3 :D

jasdor pisze:Będzie :D Jest git :D

No to git! :D Szykuję kolejnego bazara :)

daggie

[poprzednia]