nieaktualne :( ale mimo wszystko dziękuję za pomoc :)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 24, 2010 2:25 nieaktualne :( ale mimo wszystko dziękuję za pomoc :)

grzecznościowo:

W SCHRONIE RADOMSKIM ,CO NAJMNIEJ OD 2 TYG. "KISI SIĘ" PTAK/klatka w kuchni, warunki kiepskie/... usycha mu ...stopa, lada dzień odpadnie,więc nie przeżyje na wolności-szukam azylu, ornitologa-miłośnika, słowem kogoś kto ma szansę dać lepsze warunki życia, naszemu skrzydlatemu przyjacielowi :)

Kontakt: 607 288 759 (Luiza) albo bezpośrednio ze schroniskiem.
Ostatnio edytowano Sob sie 07, 2010 3:21 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob lip 24, 2010 12:38 Re: RADOM i okolice- pilnie potrzebna pomoc dla ptaśka!

POMOCY!!!!
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Sob lip 24, 2010 18:27 Re: RADOM i okolice- pilnie potrzebna pomoc dla ptaśka!

Aga na warszawskim Gumtree widziałam jakiś czas temu ogłoszenie pasjonata ptactwa, facet posiada woliery.
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Wto lip 27, 2010 0:25 Re: RADOM i okolice- pilnie potrzebna pomoc dla ptaśka!

bianco nero pisze:Aga na warszawskim Gumtree widziałam jakiś czas temu ogłoszenie pasjonata ptactwa, facet posiada woliery.

dzięki, ale obawiam się, że mogę się nie dokopać :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt lip 30, 2010 0:12 Re: RADOM i okolice- pilnie potrzebna pomoc dla ptaśka!

Jaki to ptak? W sensie rozmiaru.. wróblowaty, czy bliżej gołębia albo gawrona?
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt lip 30, 2010 0:26 Re: RADOM i okolice- pilnie potrzebna pomoc dla ptaśka!

ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt lip 30, 2010 18:05 Re: RADOM i okolice- pilnie potrzebna pomoc dla ptaśka!

co z ptaszkiem, są jakieś wieści?
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Post » Pt lip 30, 2010 23:59 Re: RADOM i okolice- pilnie potrzebna pomoc dla ptaśka!

KaleidoStar pisze:Jaki to ptak? W sensie rozmiaru.. wróblowaty, czy bliżej gołębia albo gawrona?

nie wiem, wszystko przekleiłam, co dostałam :(

link do forum zaraz prześlę osobie, od której dostałam info- bardzo dziękuję :)

niestety o info, co się dzieje dalej z ogloszeniami (zwierzak znalazł dom, przeszedł za TM, zmienił miejsce pobytu) muszę się intensywnie dopraszać, ostatnio przez 3 miesiące ogłaszałam kociaki, które miały już domy... :roll:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon sie 02, 2010 9:44 Re: RADOM i okolice- pilnie potrzebna pomoc dla ptaśka!

W piątek rozmawiałam z Luizą, niestety ptak (pustułka) pojechał już do ośrodka w Warszawie, gdzie z racji obrażeń prawdopodobnie został/zostanie uśpiony. Luiza starała się czegoś tam jeszcze podowiadywac, ale niestety raczej już za późno było na przechwycenie ptaka.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw sie 05, 2010 19:28 Re: RADOM i okolice- pilnie potrzebna pomoc dla ptaśka!

szkoda
FORZA!
ITALIA

bianco nero