DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 27, 2010 23:22 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Zostanie , zostanie 8) :wink:
U nas leje deszcz a panny śpią w swych ulubionych miejscach ............

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lip 27, 2010 23:26 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Ooo, to chyba znaczy że masz normalne koty. Bo ja niestety nie :twisted: Jak już wcześniej dzisiaj skonkludowałam, Dranie chyba mają w d**ach jakieś niewidzialne śmigła, które uaktywniają się zwykle po północy :twisted: :twisted: :twisted:

Ja nie mam śmigła. Idę spać. Branoc.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lip 27, 2010 23:33 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

A może to właśnie Dranie przejawiają normalne kocie zachowania nie przyjmując gnuśnego stylu egzystencji swych Dużych jak Dorcia i Kropcia :roll: , kto wie ? ...................

bubor

Post » Wto lip 27, 2010 23:36 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Nie wiem, czy one są normalne :twisted: To znaczy wiem na pewno, że taki na przykład Julek nie jest :twisted: , a co do reszty...
Tak czy inaczej, te śmigła to nie po mamusi jakbyco.

Dobra.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro lip 28, 2010 12:42 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Cześć wszystkim :D

Roboty od groma :twisted:
Po pracy wpadam tylko na chwilę do domu i wybywam do koleżanki, wrócę bardzo późno. Gdybym się nie odezwala, to znaczy, że padłam. Mam prawo, bo znów nie mogłam w nocy spać :roll:

Wielbłądzio

Post » Śro lip 28, 2010 23:01 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Wróciłam.
I upewniłam się właśnie ostatecznie, że mój maleńki Malut będzie miał naprawdę cudowny Dom :D

Dobranoc.

Wielbłądzio

Post » Śro lip 28, 2010 23:35 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

8) :ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw lip 29, 2010 13:53 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Huk roboty.

Do nocy...

Wielbłądzio

Post » Czw lip 29, 2010 16:02 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Wielbłądzio pisze:Wróciłam.
I upewniłam się właśnie ostatecznie, że mój maleńki Malut będzie miał naprawdę cudowny Dom :D

I to jest najważniejsze Wielbłądziu , powodzenia maluchu :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Post » Czw lip 29, 2010 22:52 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Ostatnio nie mam czasu na nic :roll: Fakt, nieco prywatnych spraw na ogół załatwiam w ciągu dnia w pracy, a w tym tygodniu nie ma takiej możliwości :? , ale i popołudniowych wyjść zrobiło się więcej - czyżby to oznaczało , że powoli wracam do życia...?
Znowu ściga mnie widmo nienapisanych tekstów 'na wczoraj' :roll: :twisted:

Maluń ma ADHD :twisted:

A Licho szczy :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt lip 30, 2010 9:20 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Nie wiadomo co gorsze: ogrom pracy "na wczoraj", że nie wiadomo w co ręce najpierw włożyć, czy... nuda i szukanie sobie zajęcia na 8 godz. :)

Szybciutko Malutkowi znalazłaś domek :) Gdyby tak wszystkie kotowate tak szybko znajdowały opiekunów... dobrych opiekunów!!

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt lip 30, 2010 14:38 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Ano wymyśliłam sobie, że Maluta nie oddam nikomu obcemu, toteż dołożyłam wszelkich starań, żeby wcisnąć go komuś z moich KOCIO PEWNYCH :wink: znajomych i jakoś się udało :mrgreen:
Powinnam chyba tylko wyekspediować Iryska w pakiecie z Półgłówkiem, bo ostatnio bardzo się pokochali. Biedny na co dzień nękany przez Plusza Ropuszek nareszcie ma chwilę świętego spokoju, on pewnie wcale nie będzie zadowolony z wyprowadzki małego :wink:

Ratunku. Poniedziałek będzie jeszcze gorszy z nawałem roboty niż cały miniony tydzień :roll:

Wielbłądzio

Post » Pt lip 30, 2010 15:41 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Wielbłądzio pisze:

Oszczał szafkę w korytarzu. Nie Maluń rzecz jasna :twisted:
Marcelibu, co Ty na to :roll: ...?

Wszystko widziałam. NIE MA MOWY! :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt lip 30, 2010 21:36 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

A kiedy Malutek się przeprowadza? Widziałam się dzisiaj z jego mamą. Przemiła kicia :1luvu: No ale zdrowa, nie ma żadnej tragedii w postaci rany na karku, to pewnie nikt jej nie wieźmie :(
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt lip 30, 2010 22:33 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

genowefa pisze:A kiedy Malutek się przeprowadza? Widziałam się dzisiaj z jego mamą. Przemiła kicia :1luvu: No ale zdrowa, nie ma żadnej tragedii w postaci rany na karku, to pewnie nikt jej nie wieźmie :(

Moje małe ADHD :twisted: prawdopodobnie pójdzie na swoje pod koniec nadchodzącego tygodnia... Już sobie wyobrażam, jak będę po nim płakała :oops: , na szczęście w każdej chwili będę mogła go odwiedzić (że to kawałek drogi pociągiem, to inna sprawa, ale... Malut jest tego wart :1luvu: ). Mam wrażenie, że przez te dwa tygodnie, kiedy u mnie jest, Irynio BARDZO urósł, z kociaka robi się już taki podlotkowaty. Ciekawe, co z niego ostatecznie wyrośnie :wink:
Właśnie wyszedł od nas Wujek Bubor, a wraz z Wujkiem aparat zawierający genialną sesję zdjęciową Malunia... i nie tylko sesję zresztą 8) Wszystko to mam nadzieję już jutro. Zaglądnijcie bo warto :wink:

Tak jak już pisałam, najprawdopodobniej 'w zamian' za Maluta biorę od mojej M. na tymczas młodą czarną :roll: kotkę. Kiedy uda mi się ją wyadoptować, następna w kolejce może być mama Iryska. Z tym, że jak wiadomo, znalezienie domu dla 4-miesięcznej, pospolicie czarnej dachówki może trochę potrwać :roll: ...

Marcelibu, KTOŚ obszczał szafkę w korytarzu i szybę od regału :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio edytowano Pt lip 30, 2010 22:40 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]